Vučić se potpuno pogubio pa navodi: "Konaković je pozvao na moje ubistvo"

/ Komentari (23)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

tuner

***

Habuhabuhabu

Ja bih se od ovog šizofrenog pod hitno odmaknuo.

***

***

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

666

Nakon briljantne i nadasve mudre odluke da se Hondurasu plati 500 000 $... Pa onda toliko truda da Kosovo postane pridruženi član NATO saveza. Toliko neprospavanih noći ovog političkog giganta da Kosovo postane stalni član Vijeća Evrope... Pa sasvim je logično da se svi čude kako takav kreten može biti predsjednik... Ali, kada razmislim, pa ko ga bira nije ni čudo...

Tito

Pa ako se predoziras kokainom kojeg uvoze Konakovicevi ahbabi, jer je vidno da si na teskim drogama

Legenda

Vucic je bolesnik...ona fotka gde on skrnavi našy svetinju a ona njegova debilka iza fotka ga umire od smeha...

Derim

Idi kretenu retardirani , leci se, mada si ti patoloski slucaj , bez izgleda na izlecenje.

333

Ima li sanse da se stvari konacno prelome, i da prestanemo da zivimo u ludnici na otvorenom? Ja stvarno ne zelim vise nikada da svaki dan gledam i slusam idiote, ubice, pacijente, manijake, glupane, lazove, ljude sa 100 dijagnoza i poremecaja licnosti, i opcenito sve ono najsmrdljivije i najlosije sto drustvo ima da ponudi. Pa da li je moguce da jos uvijek ima ljudi kojim je ovo normalno ponasanje i koji se cak ovom ludilu dive?

Picousti

Idi se liječi, bolesnik!! Znao si pucati po civilima a sad prpa!!!

AVA

U IME KOGA NARKO DINO ZOVE OVOG ZLOČINCA NE TREBA DA DOLAZI U BIH DINO ČIN OROGOVORI TO JR SRANJE

Cune

Vučiċ je odavno prolupao

Cune

Sad vidim njegove izjave da se sve rjesava 5 novembra …nada se da ce putin opet uticati na USA izbore da pobjede “trumpisti” koji su nevidjeni idioti vole putina, a vucic je svakako vec usao u biznis sa trumpom, dao mu zgradu generlstaba u bg. ***

Hadžić Emina

Delirijsko ludilo na vrhuncu.

***

***

Rajko

***

Rale

***

MuniraKuknjavaEvri...

Klocc Vs ekscentricni geej

***

***

Xcv

***

Nije se on pogubio

Dobro zna zbog čega ovo kaze

A vi ga kao niste pokusali ubiti u potocarima?

Ne treba vucic nista umisljati, vi ga jeste pokusali ubiti kad se poklonio vasim zrtvama u potocarima, i to su snimili i prenijeli svi svjetski mediji, samo se vi i dalje pravite blesavi i za to niko nikada nije odgovarao od vas multi-kulti bosnja. Normalno da vam nece vise niko od srba doci, da i njega ne pokusate ubiti jer ste time pokazali da ste najobicniji divljaci.

Gost

Pustite konacno taj snimak iz Srebrenice, kad se desio taj tzv. napad na Vučića. Sam je rekao da je to napad iz Srbije i da su za njim došli da ga ubiju. Potom je cijelu pricu okrenuo kontra i optuzio Bosnjake za taj ničim dokazan pokusaj ubistva. Zašto se taj snimak, kojem smo svjedočili, uhom i okom, krije?

/ Najnovije