Vučić se oglasio na Instagramu nakon sastanka sa Lajčakom i Eskobarom

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

ale

****s Eskobara! Kakva ZSO ? Toce da dobiju na kraju kada priznaju Kosovo!

Prometheus

Ova strana mafija uporno gura Srbiju i nekakav zso, žele da naprave trajnu nestabilnost. Lajčak, niko i ništa, a Escobar pravi Probosanski prijatelj, gura Bošnjake u zagrljaj Četa, a i Kosovare Albance takođe, samo da provedu svoju zacrtanu agendu nestabilnosti, sukoba ili da se nametnu kao nekakvi spasioci, uvijek neiskreni i pokvareni, eto neka im onaj Vasković ljubi skute, po njemu su svi američki ambasadori na Balkanu super (garant mu financiraju one gluposti što trtlja) a u stvarnosti sve pokvarenjaci koji po naredbi Washingtona unose sjeme novog sukoba i zla.

***

***

333

Kako ih vec nekoliko godina Kurti smjesta tamo gdje im je svima mjesto, i to samo zato sto drzi do principa, ima stvarna uvjerenja, i ne mozes ga kupiti za 5 KM, za razliku od raznih prostitutki po Balkanu. Kosovari se pokazuju puno ozbiljnijim i pametnijim od nas ostalih.

Bosanac

***

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije