Vučić: Protesti su nanijeli veliku štetu ugledu Srbije, nikad manje prigovora na izbore nismo imali

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Petar Pan

Nasilnici ne mogu da se pomire da su izgubili na izborima, pa nanose štetu svojoj državi.

Miki

Sram ih bilo, od one Marinike će sad praviti žrtvu, jadnica jadna folirantkinja!

TylerDurden

Koga briga za vlahe

Haha

Nasilnici ne mogu da se pomire da su izgubili na izborima, pa nanose štetu svojoj državi. ka Petar Pan Naravno. Ovi nasilnici iz manjeg entiteta Bosne i Hercegovine. Na silu mijenjaju političku volju ljudi koji žive, plaćaju poreze u svome Beogradu. Autobusi dovoze neke čudne ljude koji (većina) prvi put vide vlastitim očima Beograd i utiču na izbor vlasti koju Beograd ne želi. Nasilnici - u pravu si.

Jasmina

Opozicija u Srbiji osim nasilja, bacanja kamenica, lomljenja vrata i prozora, nista pokazala nije. Ni politicki plan. Ni program. Nista. Zato ih narod ni nece. Vec su vladali, unistili su sve sto su mogli!

Anonymous

Protesti su pokazali Srbiju u lošem stanju i uticali na ugled.

Kakvi narodi u BiH?

Sve su to nacije nepostojece Jugoslavije. Sto tih politickih naroda u Bosni nije bilo do pocetka 20. vijeka? Ne zna Ilija Garasanin za srbe u Bosni. Jeli moguce? Jeli moguce da Bosanski fratri ne znaju za hrvate u Bosni? Istina je, nisu znali da ih ima! Administrativnom podjelom po krstu i jeziku postali od katolika “hrvati”, a pravoslavaca “srbi” kao nacije Kraljevine SHS. Nije bitno mjesto prebivalista. Bez licnog izjasnjavanja na popisu stanovnistva! Necemo nacije nepostojece drzave Jugoslavije za lazne konstitutivce u BiH. BiH je postojala prije Jugoslavije/SHS. Mnogo prije otkrica Amerike. Nije bila nenaseljena pustos! Njena populacija je nadpolovicno staroevropska dinaroidna haplogrupa. Tu smo mnogo prije dolaska minorne slavenske haplogrupe. Velikodrzavne politike i projekti Srbije i Hrvatske su uzroci ratova, kriza i nestabilnosti u Bosni, Balkanu i Evropi. Iz Bosne je potaknut I WW zbog velikosrbijanskog projekta!

Gaga

To je bio i cilj opoziciji, da ukalja ugled našoj zemlji pa da opet okrive Vučića za sve.

Prokleto k0p1le

Al oni su to i zasluzili.

BiH

Da imas imalo obraza otiso bi, vidis da te srbija nece.

Ceca

Sve optužbe u vezi izbornih aktivnosti su neosnovane, tako opozicija nema osnova za bilokakve proteste

Xaxa

Ови из опзиције лажу мамицу им. Није истина да смо добили паризер у сендвичу. Не знам шта је, ал ја никад нисам јео ништа боље. И још смо добили по два сендвича и две ловачке паштете и леба ихаааа. Колко мореш поести. И још 40 евра. Ето из моје куће нас троје ишло и добре паре узели. И још џаба видели Београд. Велики град. Велики. Ми нигде нисмо од автобуса ишли да се не изгубимо.

Gost_Radio_Sarajeva

Reče najveći štetočina u istoriji Srbije.

Gost_Radio_Sarajeva

Vučić jugend trolovi danas dobili posebo zaduženje da prate njegove nebuloze na web stranici Radio Sarajeva.

Gost_Radio_Sarajeva

A zašto je Aco Parizer ovako tužan na sliki?

Gost_Radio_Sarajeva

Teško Srbiji kad je u rukama ovog nesposobnjakovića.

user1704225919

Nasilnici ne mogu da se pomire da su izgubili na izborima, pa nanose štetu svojoj državi. ka Petar Pan Nikada ova opozicija nije mogla da se pomiri sa izbornim porazom

user1704225919

Sram ih bilo, od one Marinike će sad praviti žrtvu, jadnica jadna folirantkinja! ka Miki Pa to nije nista novo od strane njenih i Djilasovih pulena

00010000110000010

Pa to nije nista novo od strane njenih i Djilasovih pulena ka user1704225919 Dobra ti ova skripta, koja je? Daj bolan i nama da i mi možemo udarati minuse dok se onesvjestimo. jeli toona što je BIA napravila ;)

/ Najnovije