Vučić o rezoluciji o Srebrenici: "Dok sam ja predsednik u Srbiji..."

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

gost

Prekinuti sve diplomatske odnose sa srbijom. Nakon ove izjave, bilo kakva priča nema smisla.

Ho

OVO GOVNO RECE " 100 muslimana za1 srbina ", jel sve rekao, jeste, jel sve jasno , jeste da drugacije nemoze biti.

Pehlivan

Nema sumnje da nećeš, jer ti si dalje samo umiveni radikal, i ministar informisanja, agresorske Srbije, u vrijeme počinjenja genocida. A na istom fonu je i opozicija u Srbiji. Na tvoju žalost i drugih negatora, genocid u Srebrenici je jako dobro dokumentovan i na činjenicama utemeljen zločin. Haške arhive su dostupne, a vladajuća garnitura u Srbiji i republici šumskoj može zatvarati oči na sve to, ali ne mogu dovijeka

Kazi istinu

Tesko ti je prihvatiti da ste pocinili genocid u Bih jer si jedan od aktivnih genocidasa, takvim samo ludi vjeruju da tezite miru a istovremeno sa naoruzavate ali nece ni vase trajati dugo probudit ce se demokratske snage u srbiji koje nemaju veze sa genocidom,zlocinima i kriminalom

Budalo

Prekinuti sve diplomatske odnose sa srbijom. Nakon ove izjave, bilo kakva priča nema smisla. ka gost A, gdje će bošnjački narod da dobije džabne vakcine? A, bogami, mnogi i radna mjesta!

Budalo

Prekinuti sve diplomatske odnose sa srbijom. Nakon ove izjave, bilo kakva priča nema smisla. ka gost A, gdje će bošnjački narod da dobije džabne vakcine? A, bogami, mnogi i radna mjesta!

Bosanac 100%

Dabogda vucic sa svojim najdrazim dozivio sudbinu Srebrenicana i Srebrenickih majki pa nek taj genocid zove sretnim zavrsetkom cetnicke vladavine pa nek neko u njegovo ime trazi rezoluciju

J

Ovi sto bi prekidali sve odnose nikako da shvate nakon 25 i vise godina, BiH je cijela iz dva dijela, ako se ne dogoborite nema upravljanja kkao bi pola BiH htjeli, shvatite sto prije pa ce svima biti bolje, ne moze niko nikom odlucivati, nemas vlast na cijeloj BiH.

Da

Naravno da genocida nije bilo! Tu ratnu propagandnu laž Američko-britanske i muslimanske klike, neće niko pametan prihvatiti, osim njihovih poslušnika!

Boom

Respitatori kakvi respiratori ja se ne sećam nikakvog skandala o malini i respiratoru a vi

2

EVO IZJAVE NJEGOVOG PRATIOCA MILORADA DODIKA PRIJE 14 GODINA: Lider SNSD-a, Milorad Dodik, je u odnosu na 2007. godinu promijenio stav o genocidu u Srebrenici. - Ja znam savršeno dobro šta je bilo, bio je genocid u Srebrenici. To je presudio sud u Hagu i to je nesporna pravna činjenica, kazao je u novembru 2007. godine gostujući na jednoj televiziji.

Nikola

Moj narod je vrijedan sazaljenja kad je dozvolio da jedan ovakav poput Vucica upravlja njegovom sudbinom. Velicati Drazu Mihailovica pored heroja Save Kovacevica,Simene Solaje,Dr.Mladena Stojanovica da dalje ne nabrajam, je dno koje je Srbija dotakla. Karadzica i Mladica je osudio svijet a ne Bosnjaci. CRNCI su sudije. Na osnovu cega su sudili? Dokaza,naravno.

Boom

Sa svojim ustima može pričati istinu i laž i to odjednom

E

I ZEMLJE EVROPE SU DONIJELE ISTE REZOLUCIJE OSUDE...

Tako je

Naravno da genocida nije bilo! Tu ratnu propagandnu laž Američko-britanske i muslimanske klike, neće niko pametan prihvatiti, osim njihovih poslušnika! ka Da

/ Najnovije