Vučić o ratu u Ukrajini: "Nastavit će se i još gore će biti"

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Da ti kazem

Zasto ova nesposobna i zuta redakcija bombardira citatelje izjavama jednog psihopate i zločinca, aktera "linca" na njega u Srebrenici, nositelja "kisobrana" na planinama oko Sarajeva iz rata? Otimača dijela BiH? Gonite se svi,skupa sa svim uposlenim u ovoj jadnoj redakciji.

Namćor

Ovaj psiho kad ne čita gradjanima Srbije uputstva za korištenja lijekova, kako se sEče parizer, kad ne opisuje scenu ubistva, onda se sjeti da je veliki prorok. Srbija je horror reality bez presedana zadnjih 30 godina. Nema kolektivne terapije koja može izliječiti te ljude.

Opa, opa, opala

Predlažem promjenu ovog tipa koji misli da je svjetski unikat u: ALEKSANDAR PRVI GENOCIDNI VAGINOUSTI VUČIĆ

Srbija je vojno i politicki napala R BiH 1992.

Savremane ratove vode države, a ne “politicki narodi”. U BiH je presudjen medjunarodni oružani sukob-agresija! Srbija je vojno napala Republiku BiH 1992. Otkud toliki topovi, tenkovi, municija i avioni bosanskim odmetnicima? Nisu ih oni proizveli. Nisu ni kupili, oteli, pozajmili ili dobili na poklon. Postojao bi o tome neki valjan dokument. Drugo, otkud toliko oficira JNA u pobunjenickoj vojsci. Ako su dezertirali morao bi biti neki zvanicni dokument ili potjernica. Ipak je to po njihovim zakonima kaznjivo djelo. A oni se Srbijom setali kao oslobodioci. Ako su prekinuli radni odnos, morao bi biti sporazum o prekidu i nebi mogli biti na platnom spisku Vojske SRJ, niti bi ih ona mogla unaprjedjivati, penzionisati, zbrinjavati, lijeciti... Sve jasno kao dan. Srbija je svojim ljudstvom i tehnikom vodila rat protiv Republike BiH. Nikakav gradjanski ili vjerski rat. Klasicna vojna i politicka agresija. Srbija mora odgovarati za agresiju i strašne posljedice po građane, državu i Bosansko društvo.

Srbija je remetilac mira na Balkanu preko 150 god

Mi prvo moramo shvatiti da u Bosni ne postoje etnosi, niti da je BiH visenacionalna drzava. Ta dva nametanja su velikodrzavni politicki spinovi Srbije i Hrvatske. @Ni Hrvatska ni Srbija nemaju dijasporu ni teritorije u BiH!!! Sve sto se srbi i hrvata po Bosni su NACIJE JUGOSLAVIJE/SHS. Tih drzava odavno nema. Ne mogu biti ni njihove nacije nekakvi “konstitutivni narodi”. ZAVNOBiH podvale o “narodima”, nacijama SHS, kriju namjeru prikazati BiH visenacionalnom poput Ju, kako bi se razbucala po ratnozlocinacki otetim teritorijama i pripojila Srbiji i Hrvatskoj. Bosanski pravoslavci i katolici ne nose ime po Srbiji i Hrvatskoj!!

Veriga

Mi prvo moramo shvatiti da u Bosni ne postoje etnosi, niti da je BiH visenacionalna drzava. Ta dva nametanja su velikodrzavni politicki spinovi Srbije i Hrvatske. @Ni Hrvatska ni Srbija nemaju dijasporu ni teritorije u BiH!!! Sve sto se srbi i hrvata po Bosni su NACIJE JUGOSLAVIJE/SHS. Tih drzava odavno nema. Ne mogu biti ni njihove nacije nekakvi “konstitutivni narodi”. ZAVNOBiH podvale o “narodima”, nacijama SHS, kriju namjeru prikazati BiH visenacionalnom poput Ju, kako bi se razbucala po ratnozlocinacki otetim teritorijama i pripojila Srbiji i Hrvatskoj. Bosanski pravoslavci i katolici ne nose ime po Srbiji i Hrvatskoj!! ka Srbija je remetilac mira na Balkanu preko 150 god .Stanovnistvo Bosne je staroevropski narod, vecinski dinaroidne haplogrupe. Premalo je vecinskih Slavena. Dijeli vijekovima isti prostor, drzavnu pripadnost, tradiciju, jezik i kulturu. Jedan,Bosanski narod u tri religije. Multireligijski, a ne multietnicki, ni multinacionalni! Bosne je bilo i prije Jugoslavije, Berlinskog kongresa, otkrica Amerike!! Nije ona nikakva drzavna novotvorevina poput Ju. Bosna postoji milenij!

Krile

****ousti tebe ce tvoj narod razapet

Fgh

VUCICU NIKADA, NIKO NIJE NIJE NI SPOMENUO NI POMISLIO U BIH UKIDANJE RS, TO SU DODIKOVE LAZI DA SEBI DIGNE PROPALI REJTING

A ata

>>Savremane ratove vode države, a ne “politicki narodi”. U BiH je presudjen medjunarodni oružani sukob-agresija! Srbija je vojno napala Republiku BiH 1992. Otkud toliki topovi, tenkovi, municija i avioni bosanskim odmetnicima? Nisu ih oni proizveli. Nisu ni kupili, oteli, pozajmili ili dobili na poklon. Postojao bi o tome neki valjan dokument. Drugo, otkud toliko oficira JNA u pobunjenickoj vojsci. Ako su dezertirali morao bi biti neki zvanicni dokument ili potjernica. Ipak je to po njihovim zakonima kaznjivo djelo. A oni se Srbijom setali kao oslobodioci. Ako su prekinuli radni odnos, morao bi biti sporazum o prekidu i nebi mogli biti na platnom spisku Vojske SRJ, niti bi ih ona mogla unaprjedjivati, penzionisati, zbrinjavati, lijeciti... Sve jasno kao dan. Srbija je svojim ljudstvom i tehnikom vodila rat protiv Republike BiH. Nikakav gradjanski ili vjerski rat. Klasicna vojna i politicka agresija. Srbija mora odgovarati za agresiju i strašne posljedice po građane, državu i Bosansko društvo. ka Srbija je vojno i politicki napala R BiH 1992.<< A sta je sa oficitima jna muslimanske vjeriispovjesti, u koju vojsku su otisli i gdje je taj ugovor o raskudu radnog odnosa. I oni su otisli u tkz. armiju bih koja je izvrsila agresiju na republiku srpsku, znaci li to da je srbija zajedno sa federacijom bih izvrsila agresiju na republiku srpsku

Bice

za leba i parizera.

/ Najnovije