Vučić o muralu zločinca Ratka Mladića: "Odakle vam pravo da kritikujete..."

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zong

@ 2b Apsolutno se slazem. Koja je svrha sta je rekao Dodik ili Vucic? Srbija me ne interesuje, treba biti oprezan, a oni su dostojni samo prezira.

2b

Ama ovi ba slomiše s ovim vijestim aiz Srbije i o Srbiji. Ne kontam jel ih neko plaća za to ili šta ali zar je ta pogana zemlja koja je izvršil aagresiju na našu domovinu jedino što trebamo znati? I koga uopšte interesuje bilo šta o Srbiji ovdje? Ima li ijedna druga zemlja na svijetu osim Srbije?

HITLER 1941 - SHMIT 2021

Svaka cast za komentar slazem se da treba optuziti i Asada za genocid jer ubija teroriste po Siriji...

https://hr.wikipedia.org/wiki/Genocid_u_Srebrenici

Međunarodni sud za ratne zločine počinjene na području bivše Jugoslavije, Europski parlament i Ured visokog predstavnika za BiH, okarakterizirali su pokolj u Srebrenici kao genocid.[1][3][4] Službena vlast Republike Srpske preuzela je odgovornost za počinjeni pokolj u Srebrenici 2003. godine.[5] Narodna skupština Republike Srbije osudila je pokolj 2010.[6] U siječnju 2007. godine Međunarodni sud za ratne zločine počinjene na području bivše Jugoslavije okarakterizirao je djelovanje srpskih snaga u Srebrenici kao genocid. Europski parlament je u siječnju 2009. godine proglasio 11. srpnja kao "Dan sjećanja na genocid u Srebrenici".

Ghost

Glupan

x2

Mi jednostavno moramo se "otkačiti" od srbijanskog mainstreamea. To je odavno inostranstvo za nas, druga država, potpuno drugačija populacija. Diplomatske odnose svesti na hladni pogon, informaciono se od njih potpuno izolivati, prekinuti prenositi u medijima šta se tamo radi, šta ko govori, šta ko misli. U Federaciji telekim i kablovski operateri moraju prekinuti sve programe iz Srbije i zamjeniti ih programima iz EU, njemačkim, austrijskim itd. Što više informacija iz EU to po sve nas u BiH bolje. Moramo graditi novi mentalitet, na evrooskim temeljima, a ovaj koji je rezultat srpskog palanačkog, lažljivog i neradničkog zakopati za sva vremena. Ništa dobro iz Srbije nam nikad nije došlo.

Kazani

Kazani su najgori i najtezi zlocin koji je bosansak vojska ucinila u ratu. Povrh toga, komandant odgovoran za zlocin jos 1993. uhapsen i ubijen od te iste vojske. Broj ljudi ubijenih na kazanima 17. Od dvoje nesrba. Eh sad pogledaj sta pisu Srbi o Kazanima pa onda preslikaj na sve druge opjevane zlocine nad njima.

papac

Šta smo mi bogu zgrijesili pa granicimo sa ovakvim primitivcima i barbarima ..

za x2

Odavno nisam nista pametije cuo.

Inzinjer

Prestanite vise svjesno lagati nepismeni, krezavi, vjerom zatucani muslimanski narod u BiH. islamizirani Srbi, rekli ste sta ste imali. a sad nazad u Alijin mladomuslimanski rezervat (23% BiH) sto je i previse za 'narod' koji je nastao u Holiday Inn-u 92.

SNL

Ovo sve izgleda kao predstava kao sto je to nekad bilo sa "Sarajevcima" - zasto nije zalio mural sa nitro-lakom tako da ga retardi nemogu ocistiti. Sve je nekako previse simbolicno da bih mogao povjerovati u bilo kakve dobre namjere iz sad vec 100% fasisticke tvorevine u srcu Evrope.

@Inžinjer debilizma

Kamenjaru ,trkom pod kamen ,šta radiš na portalu "23% BiH" !? U "maticu", pa komentiraj ,zagadjuješ zrak ovde

/ Najnovije