Vučić o Izetbegoviću i BiH: "Pade kruna za nekoliko dana"

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Razgovaraj u predsjedništvu BiH

007

U normalnim drzavama se razgovara u presjednickim zradama(objektima).samo na balkanu se razgovara po prčvarama to govori o ozbiljnosti rukovodioca na balkanu.

papac

Ovo je jedan od rijetko mudrih poteza Bakira.. Da je rezolutno odbio bilo bi da nije za pregovore da hoce rat .. Kad je rekao da je za pregovore istrcali su Hadzikadunici i ostali da kako njih ne predstavlja i bla bla.. Ok vi niste za necu ici i to je to.. A Vucic on moze biti politicar samo u jadnoj srbiji i maltretirati samo jadni srpski narod koji je na to navikao i na neki nacin uziva u tome ...

'gost'

Nek Vučiću neko objasni da Izetbegović predstavlja samo svoju stranku i da ne može pregovarati u ime svih Bošnjaka..

Azazel

Snohocenje je obicaj iskljucivo kod serblja, cobancad

9

A u čije bi ime Bakir, eventualno, pregovarao i razgovarao s Vučićem u Beogradu (ili bilo gdje drugdje) uopšte? Koga on predstavlja, sem nekoliko hiljada krezubuih primitivaca i članova njegove zlikovačke sekte?

vučko

neznam zašto bi neko sa ratnim huškačem i tvorcem svih kriza u bih razgovarao

/ Najnovije