Vučić nakon vakcinacije: Novi non-paper mi je podigao pritisak

2
Radiosarajevo.ba
Vučić nakon vakcinacije: Novi non-paper mi je podigao pritisak
Twitter / Aleksandar Vučić primio drugu dozu vakcine

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić danas je primio drugu dozu vakcine protiv koronavirusa

"Primio sam drugu dozu vakcine. Ništa ne boli, ništa ne može da vam se dogodi osim da spasite svoj i živote svojih najbližih. U drugim zemljama se bore za vakcine, a mi ih imamo dovoljno za sve. Zato molim - vakcinišite se što pre", poručio je Vučić na svom Twitter profilu. 

Zanimljivo je da je prilikom dolaska na vakcinaciju Vučić  prokomentarisao da se vratio u Beograd iz Brisela jutros u dva sata poslije ponoći i zatekao novi "non paper", koji mu je, kaže, podigao pritisak, navodi se na zvaničnoj stranici Vučića.

Vučić je poručio da je najvažnije da se građani vakcinišu, dodajući da je nesretan što nije i veći broj ljudi primio vakcinu. Izrazio je i zahvalnost Kini zbog donacije vakcina.

"Želim da se zahvalim ljudima iz Kine, da prenesete poruku kineskom narodu i predsedniku Siju. Zahvalni smo kineskoj državi na pomoći i podršci, na ogromnom broju vakcina i nadam se da ćemo unaprediti saradnju i po pitanju proizvodnje vakcina i po pitanju sekvenciranja, na kojem ćemo raditi sa pekinškim institutom", rekao je Vučić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije