Vučić: Maloprije sam razgovarao sa Novakom Đokovićem...

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Aus

Nepravda prema srpskom narodu. Urotio se cijeli svijet oa Arktika do Antarktika.

Ljiljan

HAHAHAH

Tango

Neka se nogom udara u dupe od srece sto nije zavrsio u zatvoru zboga davanja lazne izjave i falsifikovanja dokumentacije. Djokovic mora bolje da pazi kakvim se ljudima okruzuje! Savjetujem mu da se drzi podalje od Svetosavske teroristicke organizacije i pogotovo da ne posjecuje njihove teroristicke kampove na Zlatiboru. Valjda je svjestan da ga obavjestajne sluzbe prate.

Sasa

Ovo fakat rekao il se neko zajebaje? Hahaha

Komentar

Sto ti je snajperista …

auh bre

kupuj Vucko interkontinentalne balisticke rakete, pa vidis bre da i Australija mrzi Srbiju i srbe

Grifon

Možda Rio Tinto ima veze sa protjerivanjem. Pitajte ih.

Ljiljan

Eto sada je sletio idi ga uzmi pa pravac zajedno kod patrijaha popaja ili kako se već zove neka vas dobro pričesti s guza kako to nalaže vaša krivoslavna svetosavska sekta da dođete do sebe pa onda za par dana opet ali kod kačavende!!

/ Najnovije