Vozači se dosjetili načina kako da izbjegnu plaćanje kazni

1
Radiosarajevo.ba
Vozači se dosjetili načina kako da izbjegnu plaćanje kazni
Foto: Svetlana Mandić / Vozači koriste to što u Nikšiću još uvijek ne postoji pauk

Komunalna policija u Nikšiću u Crnoj Gori očekuje da će uskoro dobiti specijalno vozilo “pauk” kako bi na kraj stala nepropisno parkiranim vozilima koja su sa stranim registarskim oznakama ili bez tablica.

Vozači namjerno uklanjaju registarske oznake sa svojih vozila da bi izbjegli kazne i prekršajne naloge Komunalne policije. Svakodnevno u Nikšiću imamo veliki broj vozila i vozača koji učestvuju u saobraćaju sa stranim ili bez registarskih oznaka", rekao je načelnik Komunalne policije, Novica Milović.

On dodaje kako je vjerovatno veliki broj tih vozila bez osiguranja i važećih registracija, pišu Vijesti.

Najveći sarajevski poeta: Deset razloga zbog kojih ćemo zauvijek pamtiti Abdulaha Sidrana

Najveći sarajevski poeta: Deset razloga zbog kojih ćemo zauvijek pamtiti Abdulaha Sidrana

Sumirajući rezultate tokom prošle godine, Milović je kazao da su veoma zadovoljni učinjenim, pa su tako obavili 3.609 komunalnih nadzora, a reagovali su i po većem broju prijava od strane građana. Imali su, kako stoji u saopštenju, veliki broj uspješno sprovedenih akcija, a četiri se posebno ističu po postignutim rezultatima - "Trotoar", "Kolovoz", "Ugostitelj" i "Parking".

Prošle godine komunalni policajci izdali su dva prekršalna naloga za formiranje divljih deponija i veći broj naloga za uklanjanje deponija koje su formirane u užem i širem gradskom jezgru.

Kako se navodi u saopštenju, veliki dio obaveza sprovodili su u dijelu poštovanja mjera donešenih od strane Ministarstva zdravlja Crne Gore.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije