Pokrenuta incijativa da se "Vojvođanin" klasifikuje kao nacionalna pripadnost

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sasa

Eto ti ga Srpski svet, igrate se pa vam rat u kuci.

Viva Vojvodina.!!

Čanak zansta radi... Podrska.!! Kada sretnes nekog ko zivi npr. u Novom Sadu on ti kaze je on iz Vojvodine a ne iz Srbije.

Aleksandar Vulin

Ako novi sad krene onom istom autostradom slovenije, hrvatske i bosne, vojvođanski narod nemože da se odbrani.

012

I mene bi bilo stid izjasniti se kao Srbin.

:)

I mene bi bilo stid izjasniti se kao Srbin. ka 012 Kad je srbin postalo sinonim za balkanske talibane.

Habuhabuhabu

Srpski svet se opasno poigrava sa svojom sudbinom.

N

Sve u pasaluk da stane. Dosta im. Zlo da ne povjerujes. Kad vidis komentare od nebeskog naroda zgadi mi se na cijelu naciju.

Hehe

Islamski fundamentalisti žele zlo Srbima, jer ih se boje! A, ovo naklapanje o Vojvođanima ne pije vode, ma koliko neprijatelji Srba to željeli!

/ Najnovije