Vlado Georgiev uputio sramne uvrede Jadranki Kosor: ‘To nije žena, to je fašista‘

6
Radiosarajevo.ba
Vlado Georgiev uputio sramne uvrede Jadranki Kosor: ‘To nije žena, to je fašista‘
Foto: EPA-EFE/Facebook / Vlado Georgiev i Jadranka Kosor

Nerijetko se dobrano zahukta na društvenim mrežama. Uvijek se nađe neko ko na tvoju jednu dobaci dvije, pa kao i u životu - sukob bukne kad mu se najmanje nadaš.

Tako je pjevač, poznat po svojim šovinističkim i velikosrpskim stavovima, Vlado Georgiev sramno izvrijeđao bivšu premijerku Hrvatske Jadranku Kosor, koja je inače jako aktivna na društvenoj mreži "X", donedavnom Twitteru, piše Slobodna Dalmacija.

"Veli crnogorski predsjednik da problemi, otvorena pitanja između CG i RH, nisu nastala u njegovo vrijeme pa on nije odgovoran. Nije CG u njegovo vrijeme ušla ni u NATO pa eto", napisala je Kosor, na što je odmah reagirao spomenuti pjevač.

Niti jedan od petero lovaca u Superpotjeri nije znao odgovor na ovo pitanje. Znate li ga vi?

Niti jedan od petero lovaca u Superpotjeri nije znao odgovor na ovo pitanje. Znate li ga vi?

"Vi ste tako pase, vi ste jedno takvo ništa i molio bih vas da prestanete s... po tviteru, baš ste nebitni", e baš tako je napisao Georgiev, koji inače pjeva - ljubavne pjesme...

Kosor mu, naravno, nije ostala dužna, a Georgiev je nastavio: "Jadranka Kosor je jedna radioktivna ksenofobična budaletina, apsolutno nebitna i iz samo njoj poznatog razloga napala Jakova Milatovića i našu CG, prije toga nebrojeno puta Srbiju. To nije žena, to je ratni huškač i fašista."

Sramne uvrede
Foto: X.com: Sramne uvrede

Ovaj pjevač nedavno se našao u žiži javnosti kada je napisao također skandaloznu objavu na svojim društvenim mrežama, u odgovoru na kritiku ideje obilježavanja godišnjice 'Oluje' u bosanskohercegovačkom gradu Prijedoru. 

Sramne uvrede
Foto: X.com: Sramne uvrede

Naime, nakon što je u julu ove godine najavljeno da će u Prijedoru biti obilježena godišnjica akcije Hrvatske vojske 'Oluje', idejom predsjednika manjeg bosanskohercegovačkog entiteta Republike Srpske Milorada Dodika, reagovala je Nataša Kandić, osnivačica Fonda za humanitarno pravo. 

Nataša Kandić kritikovala Dodika, Vlado Georgiev joj uputio skandaloznu poruku

Nataša Kandić kritikovala Dodika, Vlado Georgiev joj uputio skandaloznu poruku

Ona je tada napisala: "Srbija treba da odbaci suludu ideju Milorada Dodika da se obeležavanje Dana sećanja na žrtve hrvatske vojno-policijske akcije "Oluja" održi u Prijedoru - to bi bilo neljudski i prema žrtvama "Oluje" (1800) i prema žrtvama srpskih snaga u opštini Prijedor (3170)."

Sramotno joj je odgovorio Georgiev, koji je napisao: "Kad te neko j**o zadnji put, odvratna, preodvratna spodobo?". Tu nije bio kraj skandaloznih i užasnih uvreda koje je Georgiev uputio, pa je dodao: "Za slučaj da ova radioaktivna OLUPINA obriše tvit, neka ga zauvijek ovdje."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (6)

/ Povezano

/ Najnovije