Nataša Kandić kritikovala Dodika, Vlado Georgiev joj uputio skandaloznu poruku

20
Radiosarajevo.ba
Nataša Kandić kritikovala Dodika, Vlado Georgiev joj uputio skandaloznu poruku
Foto: Kolaž / Vlado Georgiev i Nataša Kandić

Srbijanski pjevač Vlado Georgiev napisao je skandaloznu objavu na svojim društvenim mrežama, u odgovoru na kritiku ideje obilježavanja godišnjice 'Oluje' u bosanskohercegovačkom gradu Prijedoru. 

Nakon što je najavljeno da će u Prijedoru biti obilježena godišnjica akcije Hrvatske vojske 'Oluje', idejom predsjednika manjeg bosanskohercegovačkog entiteta Republike Srpske Milorada Dodika, reagovala je Nataša Kandić, osnivačica Fonda za humanitarno pravo. 

Ona je napisala: "Srbija treba da odbaci suludu ideju Milorada Dodika da se obeležavanje Dana sećanja na žrtve hrvatske vojno-policijske akcije "Oluja" održi u Prijedoru - to bi bilo neljudski i prema žrtvama "Oluje" (1800) i prema žrtvama srpskih snaga u opštini Prijedor (3170)."

Srbijanski analitičar o Konakoviću: Taj nespretni centar dao je legitimitet Vučiću

Srbijanski analitičar o Konakoviću: Taj nespretni centar dao je legitimitet Vučiću

Sramotno joj je odgovorio srbijanski pjevač Vlado Georgiev, koji je napisao: "Kad te neko j**o zadnji put, odvratna, preodvratna spodobo?"

Tu nije bio kraj skandaloznih i užasnih uvreda koje je Georgiev uputio, pa je dodao: "Za slučaj da ova radioaktivna OLUPINA obriše tvit, neka ga zauvijek ovdje."

Još je pozvao sve svoje pratioce da objave sva sredstva koja njena organizicija, te da 'reaguju', šta god to značilo. 

Nataša Kandić je jedna od rijetkih osoba u Srbiji koja javno osuđuje osuđene ratne zločince i njihovu promociju u susjednoj zemlji. Za Vladu Georgieva, svaki komentar je suvišan. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (20)

/ Povezano

/ Najnovije