Visoke cijene i kritike: 'Kako Hrvati mogu živjeti s ovim cijenama?'

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Adi

Kako vama ne do****i svake godine siriti iste lazi, prosipati bolesnu ljunomoru, degenerici glupi plata u hrtvatskoj je 3x veca nego u bih, penzija 2,5x a cijene su ili iste ili 20% vece, nadjete neku rupu sa napucanim cijenama, i serete, idite u sarajevu po restoranima, idite u plamu, metropolis, pa vidite cijene okanite se birtija, i cevapa

***

***

Jos treba podic cijene!

Ucinjen je vec napredak u smislu da ne dolaze vise turisti tipa ¨baabo, baabo, gledaj kako ja skacem¨ i ¨znaci samo ovdje prEtisnem¨ gledajuci zbunjeno u tajmer ventil na tusu, a dok istovremeno nana razmotava burek i pecxeno pile na plazi. Ali jos malo treba nabit cijene u vis i imat cemo kulturnijeg turistu i uvece, koji ne senluci do jedno 01:00 ali pri bazenu u iznajmljenoj vili jer za izlaske nema, nego ce bit tip turiste koji obilazi okolo, a uvece cita knigu. Takav nam i treba. Tih, uredan, a ima love.

treba treba ...

SVE JE OVO JEDAN JEDINI KRETENČIĆ . SVAKI OD OVIH FAŠISTIČKIH KOMENTARA JE NJEGOV. SVAKI. TO JE NEKAKAV JADOVAN U NEKOJ PODSTANARSKOJ SOBICI U PRI****INI KOJI SVOJE SLOBODNO VRIJEME KORISTI SAMO ZA OVO, JER JE ON USTVARI SAMO OVO. BEZNAČAJNO SLOVO NA JOŠ BEZNAČAJNIJIM KOMENTARIMA. NI BRIGE, NI ŠKOLE, NI LJUDSKOSTI NI PAMETI. OVO MU JE ŽIVOT. JA SAM OVDJE SAMO DA BI NJEMU KENJO PO GLAVI KAD IMAM VREMENA, NIZBOČEGA DRUGOG. NA RADIOSA SE POTPISUJE SA ADI, PANZER, RALLE I JOŠ METAR OVIH GUEST NICKOVA. JADNIK I KREZAVI KLOŠAR KOJI BI DA SVOJ RETARDIRANI MOZAK POISTOVJETI SA SVAKOM KO OVO ČITA. FAŠIZAM NIJE MRTAV, ALI JE U SVIM SISTEMIMA NA KRAJU IZGUBIO, PA ĆE I TAJ BIJEDNIK ZAVRŠITI KAO I NJEGOVI HITLEROVSKI PRECI.

Francetićev isprdak

Nekoliko relevatnih istorijskih fakti egzaktno svjedoči kako su se i Hitlerovi visoki oficiri zgražavali i povraćali vidjevši fotografije i snimke zločina koje su počinili Pavelićevi zlotvori u svojim koncentracijskom logorima u 2 svj.ratu. U izvršenju takvih nedjela prednjačili su ujaci iz hercegovačkih sela, nepismena i nekulturna bagra kakva i dan danas piše komentare po ovakvim mjestima kao što je ovaj degen koji je prisutan na više portala s nickovima Adi, Gh, Ralle Panzer i još mnogo drugih nickova koje koristi. Degenerično besposleno smeće koje otrov iz svog neškolovanog, neukog i zadojenom fašizmom mozga prazni na ovakvim mjestima poput ovoga.

***

***

***

***

***

***

***

***

Izborni i treći HAHAHAHAHAHAHAAA

Pa Stoltettententenberže: Mi smo Hrvaaaaaaaati (imamo HR putovnice i osobne kartee)!!! Mi smo konstitutivni! Mi hoćemo da imaaaamo entiteeeeeeet !! Mi hoćemo to! Ako nama ne dadnete entitet mi ćemo sve plakat dok nam ne dadnete! Pa joooj evo i Dalić kaže da nama treba entitet! E eto vam svimaaa!

***

***

Perun Gromovnik prde poslije čaše graha

Vole bosanski katolici sebe zvat' Hrvatima, mada ih pravi Hrvati iz Hrvatske očima gledat ne mogu, a kamoli ih poistovjetit' sa sobom. Dao im krivousti degenerik pasoše da glasaju za HDZ pa i oni Hrvati, a sad kao i EU državljani hahahahaha.....EU iz kamenjarske prculje i Pavelićevi nacifašisti jbt.... ..... Vole oni svog Herceg-Stjepana veličat koji sinu dade ime Ahmed (što li Bože, čudna li čuda...)... A jest' i hrabar bio pred Otomanima, strahota ...hahahahaha

Sarajevo

Interesantno koliko samoprozvanih hrvata ima na sarajevskom portalu gdje analiziraju i pljuju svaki tekst i sire svoj fasizam. Od****te stoko!

666

Vole bosanski katolici sebe zvat' Hrvatima, mada ih pravi Hrvati iz Hrvatske očima gledat ne mogu, a kamoli ih poistovjetit' sa sobom. Dao im krivousti degenerik pasoše da glasaju za HDZ pa i oni Hrvati, a sad kao i EU državljani hahahahaha.....EU iz kamenjarske prculje i Pavelićevi nacifašisti jbt.... ..... Vole oni svog Herceg-Stjepana veličat koji sinu dade ime Ahmed (što li Bože, čudna li čuda...)... A jest' i hrabar bio pred Otomanima, strahota ...hahahahaha ka Perun Gromovnik prde poslije čaše graha a sta si ti majmune, smece vlasko koje se na****lo turcinu d aga kara za veceru, nemas ni vjere, ni nacije, ni drzave, sta vam je krepani lajo dao, 23% avlije jer je htio islamsku drzavu da pravi preko drugih naroda, ti si niko, i nista i takav ces ostati, sugavi, bijedni turski brabonjak koji bi rodjenu ***** prodao za 10km, niste nizasta korsini sem za baustele, i ovaca, treba vas sve protjerati u anadoliju tama vam je familija, pogani izdajnicka, mene bi bilo stid da su moji izdali drzavu kao tvoji, tako ste i 92g ko ****e svi pobjegli zato imate avliju, i tu cete krepati, ali vise dobiti necete nikada

Dea

Nisu problem cijene, vec jako losa usluga. Komunalna cistoca je na vrlo losen novou. Daleko od europskih standarda.

Provincijski izmet

SVE JE OVO JEDAN JEDINI KRETENČIĆ . SVAKI OD OVIH FAŠISTIČKIH KOMENTARA JE NJEGOV. SVAKI. TO JE NEKAKAV JADOVAN U NEKOJ PODSTANARSKOJ SOBICI U PRI PIZ DINI KOJI SVOJE SLOBODNO VRIJEME KORISTI SAMO ZA OVO, JER JE ON USTVARI SAMO OVO. BEZNAČAJNO SLOVO NA JOŠ BEZNAČAJNIJIM KOMENTARIMA. NI BRIGE, NI ŠKOLE, NI LJUDSKOSTI NI PAMETI. OVO MU JE ŽIVOT. JA SAM OVDJE SAMO DA BI NJEMU KENJO PO GLAVI KAD IMAM VREMENA, NIZBOČEGA DRUGOG. NA RADIOSA SE POTPISUJE SA ADI, PANZER, RALLE, 666 I JOŠ METAR OVIH GUEST NICKOVA. JADNIK I KREZAVI KLOŠAR KOJI BI DA SVOJ RETARDIRANI MOZAK POISTOVJETI SA SVAKOM KO OVO ČITA. FAŠIZAM NIJE MRTAV, ALI JE U SVIM SISTEMIMA NA KRAJU IZGUBIO, PA ĆE I TAJ BIJEDNIK ZAVRŠITI KAO I NJEGOVI HITLEROVSKI PRECI.

Nećete ni vi dobit ništa

a sta si ti majmune, smece vlasko koje se na****lo turcinu d aga kara za veceru, nemas ni vjere, ni nacije, ni drzave, sta vam je krepani lajo dao, 23% avlije jer je htio islamsku drzavu da pravi preko drugih naroda, ti si niko, i nista i takav ces ostati, sugavi, bijedni turski brabonjak koji bi rodjenu ***** prodao za 10km, niste nizasta korsini sem za baustele, i ovaca, treba vas sve protjerati u anadoliju tama vam je familija, pogani izdajnicka, mene bi bilo stid da su moji izdali drzavu kao tvoji, tako ste i 92g ko ****e svi pobjegli zato imate avliju, i tu cete krepati, ali vise dobiti necete nikada ka 666 * A Komšić ili neko sličan će biti predsjednik dovijeka. Nećete vi kojih je 6% ovdje nikome ništa naređivati niti određivati bilo šta, pasja manjino klošarska. Nećete se ni vi glava nanosati u Bosni, nikakav problem.

Охв

Sezona je slabija zbog evropskog prvenstva i olimpijade....to jedini razlog.

BiH

Sezona je slabija zbog evropskog prvenstva i olimpijade....to jedini razlog. ka Охв * Ama šta nas u Bosni boli neka stvar kakva je sezona uopšte? Svejedno je nama. Ima puno drugih, ljepših i jeftinijih mjesta s boljim ljudima i ponudom od Hrvatske. Ko voli neka izvoli gdje hoće. Ja u Hrvatsku više nikad. Niko mene neće za moj novac šikanirati. Ima Albanija, Crna Gora, Grčka, Turska, Tunis ...... i ćao

/ Najnovije