Odbijena žalba Edina Vranja. Ostaje u pritvoru

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

RECIPROCITET!

Trebaju Sandzaklije sada da proglase svoju Skupstinu, svoju autonomiju, i SVE STO TRAZI DODIK u BiH da traze oni u Srbiji!Treba kao KOSOVARI-NAKLON IM DO PODA-okoz a oko, zubz a zub..BESA gamadima treba..oni su presli sve granice normalnog odavno..jedeini anrod na kugli zemlajskoj koji slavi RATNI ZLOCIN I CIN GENOCIDA...znaci srbi su SVI ISTI..barem 98% njih a onih jadnih postenih 2% ne mogu se cuti od njih. Jer SRBI BI8RAJU VUCICA, VULINA, DODIKA..neka ih odvedu u dzehenem vise sviju..treba ukinuti genocitet i proglasiti republiku bIh JER JE USTAV RBiH bio uskaldjen sa evropskim i po njemu je BiH odradila 90% stvari koje su potrebne za ulazak u EU!

Dok je jedino SDA imala vlast medju Bosnjacima

ispravka

miki

Kada genocid dijeli pravdu. Znači iako su označeni kao agresori na BiH jer prsuda o postojanju UZP nije ništa drugo, iako je objelodanjeno i snimkama i presudama da su njihovi građani i vojne postrojbe učestvovale u ubistvima civila, etničkom čišćenju i genocidu nad nesrbima a oni počinioce istih štitili i skrivali i daju im utočište i štite ih i danas...ti zločinci bez srama i baštinici genocidne ideologije sada hapse branioce Bosne. Ne čekajmo da postanu ljudi, dosta iluzije

Hera

Dodik je bezobrana budaletina, a tebe je gamad rodila pa ste i ti i svi tvoi gamad. Valja li ova?

/ Najnovije