Viktor Ivančić: Tuđmanu smrt izrazito prija, više nego Slobodanu Miloševiću

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

21VEK

Nema laganja i mitova i teorija sada u 21veku pored jasne i egzaktne analize gena, a Evropska analiza (82 evropska instituta za genetiku po uzorku krvi građana) od 2009- 2013g je uništila sve srpske laži. Pokazala je da Srbi nisu narod jer imaju najšareniju kartu gena u Evropi, a po genima su 33% Južnosloveni-Hrvati(plavo) i 13% Severnosloveni(žuto) i zamislite vi to ČAK 20% Grci(svetlocrvena), a to je očito i razlog zašto su oni odvojeni pravoslavci sa Vizantijom dok su Hrvati i dalje ostali katolici sa Papom... Srpska karta gena je najšarenija na svetu, to je đubrište gena od svih osvajača kroz istoriju... https://brilliantmaps.com/the-genetic-map-of-europe/ Šta vi mislite, kako bi sada bilo da se nije desio raskol Crkve u 11veku, da smo i dalje svi ostali braća i papini katolici, ma pitate li se vi to nekada? Svi su ovde zapravo Hrvati i katolici, neki poturčeno Hrvatsko cvijeće, a neki popravoslavljeno Vizantijsko smeće?

Citati

Ante Pavelić 1945g: "Kad ti neko dođe rušit državu i seme mu treba izbrisati iz nje, zato su i srpska deca ubijana! Franjo Tuđman 1995g: "Pustite te jadne, prevarene i obmanjene i zatrovane ljude, da odu živi u kolonama"!

Sto da te nema

Gospodine Viktore sto bi smo .i koji nismo ni njihovi ni nasi da nema tebe i tvog stiva,a za rec posteno tu je i jos nekoliko pisaca poput tebe.Any way hvala .

Boom

Hoće reći da se pozitivno iznenadio kad se nije probudio(ustvari umro)

Ljiljan

Uvijek sam I prije ovog intervijua citirao iskusnog krvačkog pisca Miroslava Krležu:"mi krvači I servi smo isto govno koje je točak istorije slučajno prepolovio na dva dijela "...kraj citata!!!

/ Najnovije