Veliki sukob taksista u Splitu: 'Šta ćeš ti meni spuštat cijenu?!'

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

roki

Takso je bagra i u Splitu i u Sarajevu i u NY. Sve isto.

Mario

***

Svi ste vi slicna gohovna!

Imao ti tu dozvolu za trajektnu luku ili ne imao, tu ste vi negdje... Cuj, pita turist posto je pa mu mi kazemo 60, ali moze nekad i 50 Eura, HALLLOOO??? Je li ko mozda pomenuo neki taksimetar? Je li i to po zakonu da ti pljackas turiste po slobodnom nahodjenju? Kazem, taksista, restorandzija, kaficdzija, itd, itd.... samo se kloni sljama. Tako ja radim. Crko bih radije pjeske nego financirao lopova.

Roze taxi

Imao ti tu dozvolu za trajektnu luku ili ne imao, tu ste vi negdje... Cuj, pita turist posto je pa mu mi kazemo 60, ali moze nekad i 50 Eura, HALLLOOO??? Je li ko mozda pomenuo neki taksimetar? Je li i to po zakonu da ti pljackas turiste po slobodnom nahodjenju? Kazem, taksista, restorandzija, kaficdzija, itd, itd.... samo se kloni sljama. Tako ja radim. Crko bih radije pjeske nego financirao lopova. ka Svi ste vi slicna gohovna! U Hrvatskoj nema ograničenja na cijene taxi usluga. Svi mogu naplačivati kako hoce. Inaće Split je postao jedan od problematicnijih gradova po kriminalu i liberalizmu.

Jole

Pa koliko je udaljen taj aerodrom od luke?cuj 60 eura!!!pljackate i jedni i drugi

/ Najnovije