Varaždin: Brojni srednjoškolci misle da su kukasti križ i slovo U simboli - antifašizma

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

12mujo24

***

Martić

A šta misle sarajevski srednjoškolci? U kojoj vojsci su im bili djedovi?

Hehehe

***

Znaju

A šta misle sarajevski srednjoškolci? U kojoj vojsci su im bili djedovi? ka Martić u posranoj JNA.

@ljiljan

Lijepe riječi su ukras

Micky

Nista čudno kad živis u krscansko-fundamentalistickoj drzavi sa klerofasistickom strankom na vlasti. Bitno je da klerikalna kamarila dobija milijarde iz proracuna dok obitelji jedva spajaju kraj sa krajem. Jadno je da je silovanje malih djecaka skup hobi ali gospoda svestenici bi trebali sami finansirati svoj hobi a ne drzava.

Micky

Brojni bosanaki katolici misle da su vjestacka hrvatska iredenta preko religije i kako su -U- volkskroateri zrtve komunisticke okrutnosti. Zahvalite crkvi i bogo***ici. ka Hehehe Prodani skotovi bez casti, prodali su naciju za veceru. Kao Slavonci i Dalmarinci nekada. Od dvije suverene drzave postadose geografski pojmovi unutar kršćansko-fundamentalisticke tvorevine zvane hrvatska.

Ja sam

Ako se iko još pita, a kako je kod nas, evo komentare pročitajte. Ovo pišu roditelji osnovaca i srednjoškolaca..

/ Najnovije