Vandalizam u Hrvatskoj: Oskrnavili spomenik palim borcima u Titovom parku

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Boom

Pa došli domoljubi na godišnji odmor pa ljudi moraju pokazat svoje domoljube.A nema veze što neznaju dobro jezik

Džasmin

Pa jest tako je Tito je bio najveći krvnik koji je samo ubijao nije bilo štrajka a faks je inače zàvršili samo oni u stranci ostali su ostali nepismeni ma zvjer.A kod hitlera, nedića i pavelića je bilo mir blagostanje mogo si slobodno da govoriš hoćeš štrajk može slobodno e tito tito jesi krme.Jevreji srbi romi komunisti e oni su super živjeli

Džasmin

Čuj ovo pa nisam znao da je Bakir,Sebija,Bisera Turković itd bili komunisti

Das

Pa u Hrvatskoj je '90. došao na vlast fašistički, ustaški režim na čelu sa HDZ, i Franjim Tuđmanom. Još uvijek Hrvatska je fašistička zemlja!

/ Najnovije