Uzbuna u Srbiji zbog nestale curice Nine (5): "Ona ne govori"

2
Radiosarajevo.ba
Uzbuna u Srbiji zbog nestale curice Nine (5): "Ona ne govori"
Foto: Facebook / Nestala curica Nina Anđelić

"Nestala je 5-godišnja djevojčica, Kladovo, 21. septembra oko deset sati. Plava kosa vezana u rep, šiškice, roze jaknica, sive helankice. Ona ne govori, ako je vidite, zadržite je i pozovite 192".

Ovako je glasila poruka o Nini Anđelić koja je jutros uznemirila građane susjedne Srbije, te su se svi u okolini ovog grada dali u potragu, objavljivali informacije te snimke.

Za djevojčicom je u toku opsežna potraga u koju su uključeni policija, dronovi, kao i građani Kladova.

Pekara 'Manja' u Sarajevu prestaje sa radom na ovoj lokaciji

Pekara 'Manja' u Sarajevu prestaje sa radom na ovoj lokaciji

[facebook]https://www.facebook.com/LidijaBizic.Blog/photos/a.457816128318463/1272187093548025/[/facebook]

"Prije nego što neko javno objavi bilo kakvu promjenu, neka to ne radi na osnovu neprovjerene informacije, već isključivo na osnovu podataka koje daju nadležni, a to je u ovom slučaju Policijska stanica Kladovo", navodi se u najnovijem apelu obajvljenom na Facebooku, te je dodato:

"Imajte u vidu da oko 19.00 časova već smrkava".

Nina Anđelić je nestala iz predškolske ustanove "Neven" u Kladovu, a to je je grad na krajnjem istoku Srbije, oko 250 kilometara od Beograda. Od Rumunije ga razdvaja samo Dunav.

[facebook]https://www.facebook.com/sandra.kovacevic.98892/posts/pfbid0xSVVkDYKFoxWSkBwXopmRB1ryuYNSKYUQvEn7aFomecQF1RZcV8UZHPtQCkV63Xyl[/facebook]

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije