Uznemirujući snimak iz Srbije: Kubanci napravili haos na bazenu

5
Radiosarajevo.ba
Uznemirujući snimak iz Srbije: Kubanci napravili haos na bazenu
Foto: Printscreen / Instagram / Sankcionisani akteri incidenta

Pripadnici MUP-a PS Novi Beograd podnijeli su prekršajne prijave protiv četvorice kubanskih državljana zbog narušavanja javnog reda i mira, saopćeno je iz tamošnjeg MUP-a.

Osumnjičeni su da su u noći sa subote na nedjelju, oko ponoći, u akvaparku na Ledinama, u alkoholiziranom stanju, nedoličnim ponašanjem uznemiravali goste i maloljetnu djecu, provocirali ih te se sukobili, gurnuli i pretukli trojicu muškaraca.

Policija je osumnjičene privela sudiji za prekršaje nakon konzultacija s tužiteljem, koji je naveo da nema elemenata krivičnog djela, već prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru, dodaje se u saopćenju.

Ivica Puljić otkriva šta Vučić namjerava uraditi: Zanimljiv odgovor je dobio iz Amerike

Ivica Puljić otkriva šta Vučić namjerava uraditi: Zanimljiv odgovor je dobio iz Amerike

Žestoka tučnjava izbila je kada su gosti bazena upozorili homoseksualce koji su razmjenjivali nježnosti pred maloljetnom djecom da ih prestanu maltretirati. Tada je jedna djevojka pobjesnila, skinula gornji dio kupaćeg kostima i počela sve gađati čašama.

U općem haosu, najgore je prošao jedan mladić, koji je ostao ležati bez svijesti u lokvi krvi.

Prekršajni sudija dvojicu kubanskih državljana kaznio je s po 11.000 srbijanskih dinara, a dvojica su osuđena na po deset dan zatvora, prenosi Direktno.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije