Užas u susjedstvu: Zvjerski prebio dijete, pa izjavio da ga nije nikad udario

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Katy

Nikad mi nece biti jasno kako se zene mogu udati odmah poslije razvoda i ostaviti dijete strancu.

Genocidasi

Najveću krivicu i odgovornost snosi majka jer što je vodila dijete kod drugog čovjeka.Nikad ama baš nikad očuh ili maćeha ne mogu voljeti i paziti pastirske.

Mudonja

100 %se radi o unučetu nekog servskog ratnog zločinaca zato mu se karma dešava bravo za RAŠIDA koji dere vlainju mada mu I nije teško pošto one obožavaju nas feslije

Hugo

100 %se radi o unučetu nekog servskog ratnog zločinaca zato mu se karma dešava bravo za RAŠIDA koji dere vlainju mada mu I nije teško pošto one obožavaju nas feslije ka Mudonja Isti si kao i to smece. Zloduh. Monstrum. Idiot. Ne mozes da ne zapnes za hriscane. Trebalo bi i tebe tako polomiti, a i onoga ko ti je dao plus. Ali znaj carma is the bitch. Naravno, glup si da procitas.

Leona

Nikad mi nece biti jasno kako se zene mogu udati odmah poslije razvoda i ostaviti dijete strancu. ka Katy Pa traze muskarce jer ne mogu zivjeti bez one muske stvari. Nije njoj vazno dijete nego musko kakvo god da je. Pa ona jedna isto tako se uhvatila s tipom pa joj dijete bacio s balkona. Ili ona sto ju je premlatio letvom. 6 godina zajedno 4 djece. To se tuce i seksa. E te ofajle treba dobro kazniti i namlatiti.

/ Najnovije