Užas u susjedstvu: Zvjerski prebio dijete, pa izjavio da ga nije nikad udario

5
Radiosarajevo.ba
Užas u susjedstvu: Zvjerski prebio dijete, pa izjavio da ga nije nikad udario
Foto: Arhiv / Ilustracija ( Na slici nije prikazan događaj iz teksta)

Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu odredilo je pritvor do 30 dana Rašidu B. (29) zbog sumnje da je 4. novembra u kući na Karaburmi pretukao jednogodišnjeg pastorka S. R.

Naime, prema saznanjima Blica, beba je sa teškim telesnim povredama primljena u Dečiju bolnicu u Tiršovoj ulici. Dječak ima prelom obje ramene kosti, prijelom lijeve butne kosti i prelom obje potkoljenice, ali njegovo stanje je stabilno.

Tokom istrage saslušana je majka dječaka Sandra M. koja je rekla da u trenutku kada je dečak dobio povrede nije bila u kući, a njen nevjenčani suprug, koji je osumnjičen za zvjerski napad na bebu, se branio tvrdeći da "dječaka nije ni pipnuo", piše Blic.rs.

Godišnjica prvog poslijeratnog derbija na Grbavici

Godišnjica prvog poslijeratnog derbija na Grbavici

 Na saslušanju Rašid je izjavio da nije nikada udario dijete i da mu je kobne večeri samo dao cuclu jer je plakao, te da je bebu ljuljao u nosiljci i da nije ni primijetio da je krvavo dok majka djeteta nije upalila svjetlo.

"Ja dete nisam ni pipnuo, nisam ga udario niti gurnuo i ne mogu da objasnim odakle ove povrede detetu", rekao je navodno na saslušanju u Prvom osnovnom tužilaštvu očuh osumnjičen za nasilje u porodici, poslije čega mu je određen pritvor do 30 dana, piše Kurir.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije