Užas u Srbiji: Nevjenčanu suprugu pretukao do smrti

3
Radiosarajevo.ba
Užas u Srbiji: Nevjenčanu suprugu pretukao do smrti
AA / MUP Srbije / Ilustracija

Beogradska policija uhapsila je N. Š. (42) zbog sumnje da je svojoj nevjenčanoj supruzi Sonji R. (50) nanio više udaraca usred kojih je ona preminula.

Sonjino beživotno tijelo je u petak, 21. juna pronađeno u stanu u beogradskom naselju Medaković 3 na Voždovcu. Prethodno je oko 22 sata stigao poziv Hitnoj pomoći.

Prema nezvaničnim saznanjima, poziv je uputio upravo N. Š. Kako Telegraf nezvanično saznaje, on je prijavio da je Sonji pozlilo i da je izgubila svijest. Međutim, kada je ekipa hitne pomoći stigla u stan, ona nije davala znake života.

Velibor Pudar odgovorio Lani: "Nadam se da će 'odrasti' i misliti svojom glavom"

Velibor Pudar odgovorio Lani: "Nadam se da će 'odrasti' i misliti svojom glavom"

Doktori su dugo reanimirali Sonju i učinili su sve da je povrate, ali nažalost, u tome nisu uspjeli. Kako su na Sonjinom tijelu uočene povrede, njen nevjenčani suprug je priveden na razgovor.

Danas se oglasio MUP i naveo da mu je određen pritvor i da se N. Š. sumnjiči da je izvršio krivično djelo Teško ubistvo.

"Kako se sumnja, on je sinoć u stanu na Voždovcu, nevenčanoj supruzi (50) nanio više udaraca od kojih je ona preminula", navodi se u saopštenju MUP-a.

Sonjino tijelo je odnijeto na obdukciju, kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti, a prema nezvaničnim saznanjima, N. Š. je ranije umio da bude nasilan prema Sonji.

Međutim, "komšije sa kojima smo razgovarali navode da ništa sinoć nisu čudno čuli iz stana. Oni sa kojima smo pričali kažu da nikad nisu primjetili da Sonja i njen partner nisu u skladnom odnosu", objavio je Telegraf.

"Ovdje radim već godinama i stalno sam ih viđala zajedno. Djelovali su kao divan i skladan par. Međutim, u posljednje vreme primjetila sam da Sonja dolazi u radnju bez supruga. Pitala sam je gdje joj je dragi, a ona mi je kratko rekla da nisu više zajedno", rekla je naša sagovornica koja radi u prodavnici u naselju.

Podsjetimo, Sonja je radila kao direktorica u jednoj poznato kompaniji i bila je veoma poštovana i voljena među kolegama, pišu Nezavisne.

Prijateljica sada pokojne S.R. kaže da je ona bila predivna osoba koju su svi voljeli i poštovali. Neutješne komšije rekle su sa druge strane za 'Blic' da je uhapšeni N.Š. bio patološki ljubomoran.

"Radila je na visokoj poziciji u jednoj poznatoj kompaniji. Podjednako su je voljele i kolege i poslovni saradnici. Nažalost, njen nevjenčani suprug ju je psihički zlostavljao godinama, mnogo toga joj nije dozvoljavao, sve je želio da kontroliše", pričaju komšije pokojne žene za 'Blic'.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije