Novi brutalni femicid potresa Balkan: Djevojka nasmrt pretučena i ostavljena u koferu

0
Radiosarajevo.ba
Novi brutalni femicid potresa Balkan: Djevojka nasmrt pretučena i ostavljena u koferu
Foto: Digi 24 / Mjesto gdje je pronađeno tijelo djevojke

Rumuniju potresaju detalji brutalnog ubistva koje se desilo u Velikom Varadinu.

Šokantni detalji izlaze na vidjelo nakon sablasnog otkrića na parkingu stambene zgrade u Velikom Varadinu. Tijelo žene pronađeno je u koferu, ostavljenom u prikolici.

Istražitelji kažu da je žena navodno ubijena prije nekoliko dana. U obližnjem stanu pronađena je njena sestra, pretučena, u veoma teškom stanju i pothranjena. Prva hipoteza policije je da su žene bile žrtve makroa. Policija već ima tri osumnjičena.

Neobičan prizor na Vlašiću: Sitni led stvorio efekat snježnog pokrivača

Neobičan prizor na Vlašiću: Sitni led stvorio efekat snježnog pokrivača

Kriminalistička istraga u Oradei nakon što je tijelo 31-godišnje žene otkriveno u prikolici. Prema prvim analizama, žrtva je bila mrtva pet dana. Nedugo zatim, druga žena, njena sestra, također je pronađena u stanu gdje su zajedno živjele.

Ardelean Cristian, portparol Tužilaštva pri sudu u Bihoru: Smrt se dogodila na drugoj lokaciji u općini Oradea, ne tamo, osobe koje su uključene su, navodno, nakon ubistva žene, prevezle njeno tijelo na drugu lokaciju.

Druga žena, koja je pronađena u stanu u tom području, sestra ubijene mlade žene, imala je teške povrede. Hadrian Borcea, glavni doktor bolnice u Bihoru kaže:

"Ona je mlada žena, ali tačna starost nije jasna, negdje između 20-30 godina, s mnogim povredama po cijelom tijelu, s jasnim znakovima pothranjenosti, stanje je ozbiljno", naveo je Borcea.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije