Ukrajina objavila tekst deklaracije iz Tirane, koju su potpisali BiH i Hrvatska, ali i Srbija

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Joja

Lijepe riječi su ukras!

1989

Koliko je zapad zla nanijeo svijetu, Ukrajina, Jugoslavija 90ih i ratovi su bili njihova volja.... Amerika je najveći izvoznik oružja na svijetu. Njima najviše odgovaraju ratovi a cilj ratova je nafta na Bliskom Istoku, rude i minerali na Kosovu i resursi Rusije (zlato,nafta,ugalj)... Ukrajina i Jugoistočna Evropa imaju za cilj da što više izoluju Zapadnoevropsko tržište od ruskih resursa. Samo pokvareni ili neinteligentni ljudi ovo ne shvataju.

nakon ove objave, slijedi

objava o kapitulaciji, KIJEV PADA, inšalah!

zeleni ratni zločinac nad ukrajincima i

8 patuljaka pljugera zelene teki

Error

Cionisticka deklaracija sa cionistickom podanickom vlascu koloniziranih zemalja i marionetskih demokratsko ne izabranih vladara Oni su u stvari NAMJESTENICI tacnije ROBOVI cionisticko evropskih sefova koji su za fotelju prodali i dusu i tijelo a kako su krenuli i svoje zemlje a samim tim i svoje drzavljane P.s. Sutra puna usta -NEZAVISNOSTI- ublehasi zalosni

8 god. su naci ukri ubijali svoje sugradjane ruse

Nije tacno da je nicim izazvana. Izazvana je osmogodisnjim konstantnim ubijanjem ruskog stanovnistva, kojeg je prije rata u ukrajini zivjelo 17 miliona, od strane regularne ukrajinske vojske. Nakon sto je zapad ostao nijem na sve ruske pokusaje sprjecavanja daljnjeg ubijanja rusa diplomatskim putem, rusiji nije preostalo nista drugo nego da vojno intervenise. Ako mene pitas trebali su mnogo ranije, jos 2014., jer bi imali mnogo manje gubitaka, a i kijev bi lakse osvojili. Mada ce ga i ovako osvojiti, to je samo pitanje vremena.

/ Najnovije