U Zagrebu uklonjen mural ratnom zločincu Slobodanu Praljku

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Guest Znavi nema vije Haj zivio.

Hvo

Praljak je bio obični kreten i silovatelj. Silovao je i hrvatice i hrvate jer mu je to bilo dozvoljeno od strane hdz.

Mural

Svi prozivaju Bg i Zg za murale koje uklanjaju, pa ponovo farbaju, a niko ne spominje iste murale u BiH. Konkretno u sred grada Capljine sličan mural Praljku stoji već godinama. Stvarno sramota…dok svi ne prodjemo katarzu i priznamo da su svi radili odredjeni broj zlocina i da je bio genocid nama nema naprijed iz ovog blata nacionalizma i mržnje.

Gost

General Praljak nije napravio niti jedan zločin.

@Mural

Svi prozivaju Bg i Zg za murale koje uklanjaju, pa ponovo farbaju, a niko ne spominje iste murale u BiH. Konkretno u sred grada Capljine sličan mural Praljku stoji već godinama. Stvarno sramota…dok svi ne prodjemo katarzu i priznamo da su svi radili odredjeni broj zlocina i da je bio genocid nama nema naprijed iz ovog blata nacionalizma i mržnje. ka Mural U pravu si sve dok se sve tri stane ne odreknu zločinaca i prestanu ih dizati kao da su heroji mi dotad nećemo ići napred

@Brato

Ni karađić nije učinio lično ni jedan zločin al jest naredio da to drugi čine

Ilija

NA bah linsku glah vu musku greota je dici Pu s ku, HR v AT moze to bolje jer St o KA se b RITVOM Ko Lje.

/ Najnovije