U Srbiji počela hapšenja zbog filma 'Nedelja': Oglasio se i producent

/ Komentari (36)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tako vam i treba

Tako vam i treba mislio čovek preko noći da se obogati od filma E PA NE MOZE TO TAKO VISE

Pantagruel

Због њихове заштите ауторских права, толике генерације младих остају незналице, јер нису гледале најбоље југословенске филмове и серије. Недавно смо примали у радни однос клинце рођене од 1994. до 1996. године. Када сам неке од њих питао за најбоље филмове, серије и позоришне представе на чијим деловима се темељи наш смисао за хумор, гледали су ме као да их испитујем о фауни Мадагаскара.

Lola

Pa i nije neki film

Kizo

Sad o svakoj budali,kriminalcu,drogerasu snima se film. Propala smo drzava nacisti.

Ne pijem dok Paja vozi

>>Sad o svakoj budali,kriminalcu,drogerasu snima se film. Propala smo drzava nacisti. ka Kizo<<Vidi se da ne znaš ko je Džej,

Klovan

Zbog jednog C..... da odgovara? Pa ova zemlja mora da propadne.

Predislav Danicic

A uhvatiliste one sto dojavljuju o bombama,i sto srusise EPSU sidtem.Tu ste nesto zatajili,jer sef nema interes.

Drug Brežnjev

Severinin bio bolji 😛

Goran

A visoko upleteni u milionske kradje..zbaju se javno ko su..!?? Decenijama ni pomaka..da se pravne službe spoje..sudstvo, zakonodavstvo..I da lopuždare robijaju.

More mars

Lopurde i mafija seta po ulici a jedan filmic podigao eksperte..... Ubice hvatajte

A ti onda napravi film. Ulozi znanje, pare i trud

>>Због њихове заштите ауторских права, толике генерације младих остају незналице, јер нису гледале најбоље југословенске филмове и серије. Недавно смо примали у радни однос клинце рођене од 1994. до 1996. године. Када сам неке од њих питао за најбоље филмове, серије и позоришне представе на чијим деловима се темељи наш смисао за хумор, гледали су ме као да их испитујем о фауни Мадагаскара. ka Pantagruel<<

Gruzanin

Bravo za Policiju i Sudstvo! Vredno rade-- Ćuruvija

Sebastian

Pa neznam za to na internetu ali ja sam pre nekoliko dana naručio DVD sa filmom Nedelja od istog tips iz Beograda koji mi je poslao i film o Tomi Zdravkoviću odmah nakon premijere za otprilike nedelju dana .DVD sa filmom Nedelja stigao mi je poštom juče i danas sam ga odgledao. Mislim da je ovaj o Tomi bolji za pogledat.

Baks

Pa gledao sam ga preko filmotona...Nista posebno

Marko

Šta ima veze. Pa i Džej je pola života krao, sve je u skladu sa glavnim likom🤣🤣🤣

Marko

A kad bude film o žvalavom Parizeru... ne dajte da ta istorija propadne!

Boca

Ok svaka cast za nasu policiju I autorska prava Dali ce neko nekad da uhapsi I blokira Ove sto nude kao namestene utakmice

Neki

>>Због њихове заштите ауторских права, толике генерације младих остају незналице, јер нису гледале најбоље југословенске филмове и серије. Недавно смо примали у радни однос клинце рођене од 1994. до 1996. године. Када сам неке од њих питао за најбоље филмове, серије и позоришне представе на чијим деловима се темељи наш смисао за хумор, гледали су ме као да их испитујем о фауни Мадагаскара. ka Pantagruel<<

Pera

Piše se ,a i kaže : " U srpskom gradu Paraćinu..." itd. Mi nismo Srbijanci,već Srbi!

Kogod

Muzika i pesme mogu biti besplatne a film ne moze jeli?

Sanja

Auh, film me ne zanima, a jel mi nemamo vece probleme, nego nam je ovo zapelo, vidi Boga ti, koga su sve angazovali. Ko ce sad pare od bioskopa. Hm,hm. Sve je ovde potaman, sramota!!!!!!! Izem ti film, grandiozna vest.

Haha

Jaka stvar i ako je objavio, pa nije ubio nikog.

Haha

Pa ako je izbacio na net, pa nikog nije ubio, svasta, koliko se filmova izbacije pre bioskopa.

***

***

Milisav Miki Đorđević

Tako je bilo i sa filmom Toma. Digle se prašina a posle,"" pojeo vuk magarca"". Pretnje, hapšenja, svu su gledali film na netu.

Bata

Pazi, molim te "uz pomoc vestacke inteligencije" 😂😂😂smehotresno

Srbi

Pravilno se kaže: "u srpskom gradu Paraćinu.." Mi nismo Srbijanci, nego Srbi. Srbi iz Srbije, Srbi iz Crne Gore, Srbi iz R.Srpske, Srbi iz Australije, Srbi iz Čikaga. Srbi.

Ha!

Kakav klik bejt!

Vojko

Kao daje to pa neki film... Svasta.

Cincilinci

Los film i glupava tema, snimanje filmova o pevacima,pa bar da je dobra prica. lose odradjeno kao i o Tomi Zdravkovicu. Ni lik a ni prica nista ne valjaju. Dokaz da su reditelji i producenti bez ideje i maste a navuku pare iz cudnih izvora. Ovo nije kinematografija vec sund na nivou nasih pevaljki i porno zvezda politickog zivota. Piraterija nije ok al kakva drzava ovo i nije kriminal jer prolaze sleperi kradenog novca od jadnog naroda. Kriminalci isti i dalje vladaju od Slobinog doba pa do danas.

Max

Ma ko lud sam da gledam gancije.. Dosta mi je Kusturice

Vojvoda

>>Sad o svakoj budali,kriminalcu,drogerasu snima se film. Propala smo drzava nacisti. ka Kizo<<Džeja sam upoznao lično 1991 godine ispred Spensa u Novom Sadu. Upravo je završio koncert, a ja i kolega student slučajno naišli kada je on izašao . Upitao nas momci, znate gde je diskoteka tamo negde na kraju Ns, mi mu objasnismo a on nas pozvao na ličnu žurku tamo, a prvi put nas video u životu. Neke njegove pesme ne mogu da obrišu suze ni posle svoga kraja. Imao je ono nešto što u srce dira...

Boki

Prvo i prvo tesko njesra od filma.Ne treba bacati novac za bioskop ! Drugo, hapsite ljude koji su kao sto kazete postavili na Facebook, znaci nisu hteli da zarade ! Trece i najbitnije žvalavi kriminalac,izdajnik je na slobodi, sa svom svojom svitom lopurda,secikesa,bagre i batinasa ! Policija nije policija odavno.Produzena ruka kriminalaca sa vlasti.Kad uhapse žvalavog parizera,tata brnabu (vnago se pise malim slovima) i sve ostale štakore sa vrha, tada ce raditi svoj posao.Do tada, uzivajte u bezvlascu,korupciji ogrezloj u kriminal,bez pravosudja i slobode.Nacisticka Nemacka je bila raj naspram ove bande danas !

Boki

Moj komentar je rizicican i nine objavljen.Ne sme se spominjati da je ovo korumpirana drzava sa mafijasima na vlasti.Ne sme da se kaze da je policija produzena ruka kriminalaca sa vlasti.Policija ce raditi svoj posao onda kada uhapsi žvalavog parizera,tata brnabu(vna go se pisu malim slovima) i svu ostalu bagru,lopurde,kriminalce koje su u istoj sekti.Do tada uzvajte u bezvlascu,korupciji i kriminalu ove bagre.A film, bacen novac u bioskopu.Bolje da sam kupio jos 2 velika pakovanja kokica da grickamo na klupi negde na vazduhu.

Boki

Jednostavno mi ne dozvoljavaju da kazem da je policija produzena ruka kriminalaca sa vrha 🤣🤣🤣. TRECI POKUSAJ ! Policija ce raditi svoj posao kada uhapsi žvalavog parizera, tata brnabu i celu svitu iz iste sekte.Valjda ce ovako skraceno da prodje ♧.Ne moze se ostaviti kulturan komentar i pravo stanje u državi :)... jer jasno je odmah je rizican.Zali boze i novinara koji rade samo pod diktaturom.I onda je kao dozvoljeno iskazati misljenje...pa eto nije.Tri puta mi odbijaju komentar jer ne smes istinu da napises.A film ? Bolje je da smo uzeli jos 2 pakovanja najvecih kokica i grickali negde napolju....

Mika

Ko glumi Zorana Jagodića Ruleta...?Bio je njegov klavijaturista i bio je s njim do kraja...Niko!

/ Najnovije