Zatvaraju se kafići u najpoznatijem hrvatskom turističkom gradu

0
Radiosarajevo.ba
Zatvaraju se kafići u najpoznatijem hrvatskom turističkom gradu
Foto: EPA-EFE / Davor Božinović

Šef Stožera civilne zaštite u Hrvatskoj Davor Božinović rekao je da je od posljednje sjednice vlade, a zbog pogoršane epidemiološke situacije, Nacionalni stožer civilne zaštite donio četiri odluke na prijedloge županijskih stožera civilne zaštite kojima se pooštravaju postojeće mjere.

Radi se o stožerima Primorsko-goranske županije, Karlovačke županije, Zagrebačke županije i Dubrovačko-neretvanske županije.

"One su proširene i za područje gradova Metković, Ploče, Opuzen te općina Pojezerje, Slivno, Kula Norinska, Zažablje", kazao je Božinović.

Pojasnio je i o čemu se radi:

"Mjere se prije svega odnose na ograničenje broja osoba na javnim događanjima i okupljanjima te obustavu rada ugostiteljskih objekata, osim onih iz skupine hoteli i kampovi, učenički i studentski domovi, a dozvoljena je dostava hrane, pića, napitaka i slastica uz pridržavanje epidemioloških mjera", rekao je Božinović.

Mjere o zatvaranju ugostiteljskih objekata odnose samo na Dubrovačko-neretvansku županiju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije