U Beogradu preminuo mladić kome su ljekari probušili debelo i tanko crijevo

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ma nemoguce je da ¨doktori¨ mogu pogrijesit.

Ovo je mahalska facebukasko wikipedijska dezinformacija. Treba vjerovat doktorima, treba se cijepit i treba biti poslusnik sistema. Inace ce portalcic da izbrise komentar!! :))))))))

tuner

Oduzeti diplome, i na robiju radi ubistva. Ti debilu ispod, nemaš pojma o cjepivima i svaku sitnicu ćeš naći da provučeš nešto svoje kao ispravno. Uživaj na ravnoj zemlji, samo pazi šta je preko ivice mazlume.

***

Oduzeti diplome, i na robiju radi ubistva. Ti debilu ispod, nemaš pojma o cjepivima i svaku sitnicu ćeš naći da provučeš nešto svoje kao ispravno. Uživaj na ravnoj zemlji, samo pazi šta je preko ivice mazlume. ka tuner ............. Ti slusaj sistem i vakcinisi se, pa krepaj od vakcine da te ne citam ovdje.

Lijepe riječi su ukras

***

pa kakvi su to doktorui?!?!

***

Doktor

Oduzeti diplome, i na robiju radi ubistva. Ti debilu ispod, nemaš pojma o cjepivima i svaku sitnicu ćeš naći da provučeš nešto svoje kao ispravno. Uživaj na ravnoj zemlji, samo pazi šta je preko ivice mazlume. ka tuner Da se nije vakcinisao, ne bi mu se tako lako organi na dodir raspadali. Sve je to od nuspojava. Doktori su samo ubrzali proces. Zdrav se ne ide na kolonoskopiju. Ocito da je imao krvarenja! Jedna od nuspjava vakcine je i degradacija tkiva celija gdje se proteinski siljak se integrirao u tkivo i organizam autoimuno napada i prepoznaje to kao neprijatelja.

Ali ne mozes ti to debilima objasnit...

Da se nije vakcinisao, ne bi mu se tako lako organi na dodir raspadali. Sve je to od nuspojava. Doktori su samo ubrzali proces. Zdrav se ne ide na kolonoskopiju. Ocito da je imao krvarenja! Jedna od nuspjava vakcine je i degradacija tkiva celija gdje se proteinski siljak se integrirao u tkivo i organizam autoimuno napada i prepoznaje to kao neprijatelja. ka Doktor <<<<............... Zato sam ja presao samo na ironiju i sarkazam, jer ne moze se.... Glupson vjeruje li ga vjeruje...

Ljiljan

***

Znamo

***

Ljiljan

***

/ Najnovije