U 27. godini preminula kćerka političara u Srbiji

9
Radiosarajevo.ba
U 27. godini preminula kćerka političara u Srbiji
Foto: Screenshot / Instagram / Saša Radulović

Kćerka srbijanskog političara i bivšeg ministra privrede Saše Radulovića, Ana Radulović, iznenada je preminula u 27. godini.

Od Ane se potresnim riječima oprostila porodica, otac Saša, majka Tanja i brat Andrej.

"Naša blistava Ana, naša voljena kćerka i sestra, naša ljubav, naša svjetlost, naš ponos, naša sreća, naša radost, duša naša, naša Ana, otišla je sa ovog svijeta 25. jula 2024. godine iznenada, bez najave.

Pretučen vlasnik poznatog restorana u Hrvatskoj koji je ugostio Michaela Jordana i Jon Bon Jovija

Pretučen vlasnik poznatog restorana u Hrvatskoj koji je ugostio Michaela Jordana i Jon Bon Jovija

Ali ostat će vječno sa nama, u nama, u našim životima. Živjela je život punim plućima, sa širokim osmijehom, puna života, duha i radosti.

Osjećala je, primala, davala i zračila ljubav i plemenitost svima koji su bili oko nje. Vječno ćemo je čuvati u našim srcima, mislima i snovima", piše u potresnoj čitulji koju je porodica dala mladoj Ani.

Ana je, inače, bila master molekularne biologije. Njen otac, Saša Radulović, bio je ministar u srbujanskij vladi, političar je i predsjednik udruženja "Dosta je bilo".

Na mjestu ministra privrede bio je od septembra 2013. godine do januara 2014., kada podnosi ostavku, a potom i formira udruženje "Dosta je bilo" nakon čega se prvi put kandiduje i na predsJedničkim izborima.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (9)

/ Povezano

/ Najnovije