Tužan kraj potrage: Pronađeno tijelo mladića koji je nestao 40 sekundi nakon saobraćajne nesreće

0
Radiosarajevo.ba
Tužan kraj potrage: Pronađeno tijelo mladića koji je nestao 40 sekundi nakon saobraćajne nesreće
Foto: Telegraf / Luka Vuksanović (26) iz Beograda

Policija u Beogradu je danas, 2. septembra, pronašla tijelo 26-godišnjeg Luke Vuksanovića, koji je nestao nakon saobraćajne nesreće koja se dogodila 24. augusta.

Podsjetimo, Vuksanović je u subotu oko 22 sata vozio iz Beograda prema Mladenovcu kada je u blizini Sopotka udario u rub ceste.

Iako su gosti obližnjeg restorana brze hrane brzo stigli na mjesto nesreće, Vuksanović nije bio prisutan. U automobilu su pronađeni njegov mobitel i novac, dok je prednji dio vozila bio značajno oštećen.

Rade Šerbedžija imao operaciju: Putem društvenih mreža se obratio fanovima

Rade Šerbedžija imao operaciju: Putem društvenih mreža se obratio fanovima

Prema izvještajima srbijanskih medija, tijelo mladića pronađeno je danas, devet dana nakon nesreće, na udaljenosti od samo sto metara od mjesta nesreće. Tijelo je otkriveno u šipražju visokom oko 70-80 cm.

Porodica i prijatelji Vuksanovića izrazili su duboku zabrinutost i očaj zbog činjenice da je tijelo ostalo neotkriveno tokom višednevne potrage. Kako su ispričali, tražili su zajedno sa vatrogascima prvog dana, ali nisu pretražili potpuno područje. Tokom narednih dana, iako su intenzivno pretraživali, tijelo nije pronađeno sve do dolaska policije.

Lukin brat je slučajno naišao na policiju koja mu je saopštila da je tijelo pronađeno. Hitna pomoć je potvrdila smrt mladića na licu mjesta.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije