Užas u Srbiji: Lift u prodavnici povukao ženi kosu i ubio je

3
Radiosarajevo.ba
Užas u Srbiji: Lift u prodavnici povukao ženi kosu i ubio je
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Policija uhapsila osumnjičenog, arhiv

S.B. (35) poginula je u subotu, 31. augusta u jednoj prodavnici u Gornjem Milanovcu u Srbiji, kada ju je prikliještio teretni lift koji je služio za prijenos robe.

Kolegica, koja živi u zgradi gdje se nalazi i prodavnica, kaže da je S. B. sišla u podrum da uzme nešto od robe i samo se čulo "nešto kao prasak".

Prema njenim riječima lift je 35-godišnjakinji uhvatio kosu. "Niko nije bio u tom trenutku s njom da bismo znali što se tačno desilo, ali kažu da joj je lift uhvatio kosu, povukao i tako prikliještio", ispričala je za Telegraf.

Pogledajte snimak prekida utakmice na Grbavici: Utrčao navijač na teren

Pogledajte snimak prekida utakmice na Grbavici: Utrčao navijač na teren

"Uvijek je bila nasmijana, jedna lijepa i ljubazna žena. Ona je iz Čačka rodom, ali radi u Gornjem Milanovcu jer se udala u mjestu Majdan i ima dvoje divne djece, velika je tuga za njom", dodala je.

Uviđaj je, kako su pisali lokalni mediji, trajao više sati, bila je angažirana i vatrogasno spasilačka jedinica. Daljom istragom bit će utvrđene sve okolnosti koje su dovele do ove nesreće.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije