Užas u Srbiji: Dječak (13) zadobio potres mozga zbog TikTok izazova

1
Radiosarajevo.ba
Užas u Srbiji:  Dječak (13) zadobio potres mozga zbog TikTok izazova
Foto: RINGIER / Ilustracija (na fotografiji nije događaj koji se opisuje u tekstu)

Trinaestogodišnji dječak zadobio je lakši potres mozga u Pančevu, kada se sapleo o papuču i pao na beton tokom igre izazova na TikToku – umotavanja u foliju s jednim petnaestogodišnjakom. 

Dječak je pregledan u Općoj bolnici Pančevo i nije hospitaliziran. Policija je uzela izjave i zaključila da nije bilo elemenata kaznenog djela, piše Blic.

Obaviješteno je Više javno tužilaštvo, ali s obzirom na to da zasad nemaju formiran predmet, ne mogu dati više informacija.

Bosna i Hercegovina je osvojila EHF: Apsolutna dominacija u finalu

Bosna i Hercegovina je osvojila EHF: Apsolutna dominacija u finalu

Incident se dogodio 4. augusta u Narodnoj bašti.

Kako je pisao Blic, majka dječaka saslušana je prije dva dana u popodnevnim satima. Prema njihovim neslužbenim saznanjima, utvrđeno je da je dječak sam tražio od prijatelja da ga umota u foliju i tako snimi za društvene mreže.

Novi slučajevi potresaju Hrvatsku: Tragični TikTok izazovi kobni su za djecu i mlade

Novi slučajevi potresaju Hrvatsku: Tragični TikTok izazovi kobni su za djecu i mlade

"Dječak je iz straha od reakcije roditelja rekao majci da se ne sjeća kako je došlo do toga. Međutim, nakon što je majka u četvrtak razgovarala s policijom, ispostavilo se da je njezin sin inicirao cijeli događaj, te da se slučajno, kada ga je prijatelj umotao u foliju, sapleo o svoju papuču i pao", kaže izvor Blica iz policije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije