Mladić imao udes i 40 sekundi kasnije misteriozno nestao: Srbija na nogama, niko ne zna gdje je

8
Radiosarajevo.ba
Mladić imao udes i 40 sekundi kasnije misteriozno nestao: Srbija na nogama, niko ne zna gdje je
Foto: Telegraf / Luka Vuksanović (26) iz Beograda

Srbijanska policija danima traga za Lukom Vuksanovićem (26) iz Beograda.

Luka je u subotu, 24. augusta oko 22 sata imao saobraćajnu nesreću. Iz Beograda je automobilom krenuo do prijatelja u Mladenovac, ali je kod skretanja za Sopot, udario u rub ceste.

Samo četrdeset sekundi nakon nesreće, na mjesto događaja dotrčali su gosti obližnjeg restorana brze hrane. Ali, Luke nije bilo na mjestu nesreće. Prednji dio vozila bio je smrskan. U automobilu su pronađeni Lukin mobitel i novac.

Neobična posjeta u Neumu: Delfin oduševio posjetitelje i mještane

Neobična posjeta u Neumu: Delfin oduševio posjetitelje i mještane

"Išao je kod prijatelja u Mladenovac, prema posljednjoj informaciji pričao je sa ženom na naplatnoj rampi i nakon te rampe se dogodila nesreća; 40 sekundi kasnije naišla je prva pomoć. To nam je potpuno nelogično. Ako je neko tu došao 40 sekundi kasnije, kako je moguće da ga niko nije vidio da tetura po šumi. Nemoguće je da nema krvi", ispričala je Lukina obitelj za Telegraf.

Tvrde da je Luka bio iskusan vozač te da ranije nije nestajao ili se nije javljao. Sve su prijavili beogradskoj policiji. U blizini mjesta nesreće nalaze se kanali i tri bunara. Obitelj je kazala da je policija pretražila bunare, ali nisu pronašli ništa. Radi se o nepristupačnom terenu.

"Nikad nije znao otići bez da se javi, svi prijatelji su se umrežili i svi tragaju za njim. Ni s kime nije imao probleme", kaže Lukina obitelj. Pozvali su sve koji žele pomoći da im se pridruže u traganju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (8)

/ Povezano

/ Najnovije