Živinice: U rijeci pronađeno tijelo nestalog muškarca

0
Radiosarajevo.ba
Živinice: U rijeci pronađeno tijelo nestalog muškarca
Foto: MUP TK / Policija / Ilustracija

U rijeci Gostelji ( Grad Živinice) danas, 29. augusta pronađeno je tijelo muškarca, potvrđeno je to iz Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

"Policijskoj stanici Živince građanin je prijavio da je u koritu rijeke Gostelje uočeno tijelo za koje sumnja da se radi o N.T. (1958), inače njegov punac, a čiji nestanak je dan ranije prijavljen policiji", rečeno je iz MUP-a TK.

Na mjesto događaja upućeni su patrola PS Živinice, uviđajna ekipa OKP PU Živinice, SHMP Doma zdravlja Živinice, te zbog nepristupačnog terena i VD Živinice (vatrogasci).

Uživo iz Monte Carla sa žrijebanja Lige prvaka: Spektakl je zagarantiran, već imamo nekoliko derbija

Uživo iz Monte Carla sa žrijebanja Lige prvaka: Spektakl je zagarantiran, već imamo nekoliko derbija

"Nakon izvlačenja tijela, potvrđeno je da se radi o N.T., dežurni ljekar SHMP je konstatovao smrt imemovanog, te je pregledom tijela konstatovano da nema tragova koji bi ukazivali na nasilnu smrt", navodi se u informaciji.

Po nalogu tužioca, nakon okončanja uviđaja, tijelo N.T. će biti preveženo u Komemorativni centar radi vršenja obdukcije. Sve dalje radnje preduzimati će se po nalogu postupajućeg tužioca.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije