Turisti iznenađeni šta su zatekli u Hrvatskoj

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

Srogli narkomani i nosioci covid virusa za mjesec dana ce biti kuku majko sve zatvaraj sta je ovo

losa kopija

Nizozemci znaju da koriste Marihuanu u omjeru, a ne ko pocetnici u Cro , niti imaju znanja a niti imaju razne sorte kao ni alata .Odmah da prevari kliienta i da s odmah obogati. Vraca se covjek kuci jer nista drugo ne mogu ponuditi mladim osobama osim mora , a njima njije do mora nego do uzivanja i opustanja.

Super K

@Koel Otkud sad to o nosioci covida zar ti nisi nekog drugog mišljenja. Nevjerovatno hohohohoho

Hm

Ma šteta što nema marihuane! Mamicu im narkomansku! Mrš u Holandiji, pa se tamo drogiraju do mile volje! Ko želi more, ima ga!

Hak

Piva u Holandiji Amsterdam 20E prije 15 dana, ispred hotela Anco. Koga ovaj farba?

Parickati

Prestanite lagati i sipati iz mrznje i zavisti ovakve vijesti o Hrvatskoj i Splitu!!! Stim pokazujete koliki ste Sljam od Novinarstva

Šnjoki

Novinarska doza zadovoljštine u protektoratu 23%

nogeno

pametan clanak, pravi bosnjacki.

zoma

Neki dan "kukaju" za bosancima a sad im "nevalja" vutra!ovi novinari vide i znaju ko da su se našmrkali lošeg "belog"

/ Najnovije