Turisti iznenađeni šta su zatekli u Hrvatskoj

9
Radiosarajevo.ba
Turisti iznenađeni šta su zatekli u Hrvatskoj
Foto: Dalmacija Danas / Turista u Dalmaciji

Turistički procvat događa se u Dalmaciji posljednjih dana, a Split je postao jedna od top destinacija za mlade goste iz srednje i zapadne Europe.

U prvim satima subote ekipa Dalmacija danas srela je skupinu nizozemskih turista koji su bili razočarani što nisu uspjeli ući u Vanille.

"Mislili smo da su klubovi otvoreni posvuda, no, to očito nije slučaj. Bio sam u Budimpešti i tamo je sve otvoreno. Žao mi je da nema više Ultra Europe festivala, čuo sam sve najbolje o tome", pojašnjava turista iz Nizozemske.

Ističe kako je stigao prije dva dana, a planira da se vrati za Nizozemsku u utorak.

Turisti iz Nizozemske - undefined

Foto: Dalmacija danas: Turisti iz Nizozemske

Marihuana je uvjetno dopuštena u Amsterdamu. Novinar Dalmacije danas je upitao turite da li znaju da je u Hrvatskoj strogo zabranjena?

"Iako to znam, neki Splićani su mu je nudili. Moram priznati, ono što sam vidio je čisto smeće. Mi smo ipak iz Nizozemske", poručuju turisti.

Upitan o cijenama i da li je zadovoljan, kaže: "Jučer sam popio pivu za 35 kuna. Mislim da je to skupo, no lokacija je bila sjajna. Ipak, općenito ste jeftiniji od nas", kazao je turista iz Nizozemske, piše Dalmacija danas

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (9)

/ Povezano

/ Najnovije