Turisti i mještani Hvara pišu žalbe: "Cijene su nenormalne, trgovci nas varaju"

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zong

Ma, pljackasi, kratko i jasno

Guest

Samo vi idite i dalje,moraju zaraditi za prošlu i ovu godinu

Habuhabuhabu

Najgori restoran je kod one vlasnice među zidinama. Odveo sam joj ljude na večeru i samo se osramotio, što zbog kvalitete, što zbog cijene.

Boom

Još malo će biti vidili smo tariguz u wc na slici sa tri sloja a kad smo došli u wc je tariguz sa dva sloja a isto ja naviko na skupe ubruse a oni koriste jeftine ubruse.

@Zong

U hrvatskoj nije zdravo skupo jeeeee. Idemo u Albaniju jel tamo je život bolji zdravlje se popravi poraste ti željezo il u Crna Gora super je sve, besplatno ti promjene lični opis hranit se na slamčicua us to produženo bolovanje sve suuuuuper dođite nam opet

Dalmatino

Najgori restoran je kod one vlasnice među zidinama. Odveo sam joj ljude na večeru i samo se osramotio, što zbog kvalitete, što zbog cijene. ka Habuhabuhabu Hahaha, pa kad provociraš bar se informiraj malo. Kakve zidine na Hvaru, 'restoran među zidinama'????? Hahaha, vidi se da nisi mrdnuo izbosne od kada su zatvorili radnička odmarališta...

/ Najnovije