Tuga u bh. susjedstvu: Preminula mlada mažoretkinja

5
Radiosarajevo.ba
Tuga u bh. susjedstvu: Preminula mlada mažoretkinja
FOTO: Facebook / Ines Švajcar

Ines Švajcar (23) preminula je iznenada u nedelju ujutro. Od nje se opraštaju kolege iz DVD-a, njene mažoretkinje, ali i cijelo Zagorje.

"U dubokoj boli obavještavamo sve prijatelje vatrogasce da nas je iznenada napustio naš anđeo prekrasnog smirujućeg osmijeha, naša članica Ines Švajcar (23).

Ne postoje riječi utjehe koje bi nas utješile. Ništa ne može zamijeniti gubitak voljene osobe i nikakve riječi ne mogu izraziti tugu koju osjećamo, ali sjećanja i uspomene su neizbrisive", na Facebooku su se tako od svoje kolegice oprostili iz DVD-a Hrašće.

Tragedija u BiH: Žena preminula nakon što ju je udario kamion

Tragedija u BiH: Žena preminula nakon što ju je udario kamion

Ines Švajcar iznenada je preminula u nedelju ujutro. Zagorje.com piše kako je Ines bila i medicinska sestra, zaposlena u KBC-u Rebro. Još u subotu, pišu na portalu, nastupala je sa svojim kolegicama mažoretkinjama.

Ines je porijeklom bila iz Ravnica Desinićkih, u Desiniću je pohađala i osnovnu školu. Godinama je živjela u Kraljevcu na Sutli.

U dubokoj boli obavještavamo sve prijatelje vatrogasce da nas je iznenada napustilo naš anđeo prekrasnog smirujućeg...

Posted by Dvd Hrašće on Tuesday, April 25, 2023

"Iako nisi uspjela staviti tačku na kraj svoje priče, u našoj ćeš biti još dugo, tvoje ime će se spominjati na još mnogo stranica i živjet ćeš u mnogim sjećanjima.

Hvala jer si izabrala baš nas i svoje vrijeme odvajala za mnoge probe, nastupe i naše udruženje", napisale su između ostalog na svom Facebooku i Desiničke mažoretkinje, a prenio Večernji

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije