Užas u bh. susjedstvu: Poginula majka četvero djece, prilikom sudara ostala zarobljena u automobilu

0
Radiosarajevo.ba
Užas u bh. susjedstvu: Poginula majka četvero djece, prilikom sudara ostala zarobljena u automobilu
Foto: Arhiv / Ilustracija

U noći na utorak oko jedan sat u zagrebačkom Kobiljaku dogodila se stravična prometna nesreća u kojoj je jedna osoba izgubila život.

Prema uviđaju policajaca, sudar je skrivio pijani 31-godišnjak koji je vozio Volkswagen Jettu u smjeru zapada, odnosno centra Zagreba.

Iz nepoznatog razloga, na ravnom dijelu ceste, svojim je automobilom skrenuo u suprotni smjer vožnje i udario u vozilo marke Renault Thalia zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljala 56-godišnjakinja u smjeru istoka.

Majke Srebrenice: Zahvalne smo našim susjedima Hrvatima, hvala vam prijatelji!

Majke Srebrenice: Zahvalne smo našim susjedima Hrvatima, hvala vam prijatelji!

Slavica K. (56) ostala je zarobljena u automobilu te je u teškom stanju bila prisiljena čekati dolazak hitne pomoći i vatrogasaca koji su morali razrezati vrata i dijelove automobila da bi izvukli njezino tijelo.

Nažalost, nije imala puls te su mogli samo potvrditi kako je preminula.

Slavica je poginula na povratku s posla svojoj kući i porodici. Ostalo joj je bilo samo stotinjak metara prije nego što je trebala skrenuti u sporednu ulicu i mirno voziti do obližnjeg Budenca. Iza nje je ostao neutješni suprug, kao i četvero djece te unučad.

"Svi su oni u šoku. Cijela naša ulica je u šoku otkad smo čuli što je bilo. Ne možemo vjerovati da je više nema, naše dobre duše. Rijetka je bila takva mama kao što je bila ona", rekla je za 24sata neutješna susjeda porodice stradale.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije