Tuga u Beogradu: Sve više građana izlazi ispred škole gdje se dogodio masakr

3
Radiosarajevo.ba
Tuga u Beogradu: Sve više građana izlazi ispred škole gdje se dogodio masakr
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Radiosarajevo.ba ispred škole u Beogradu

Građani i djeca danas polažu cvijeće i pale svijeće u blizini OŠ "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, javlja izvještač portala Radiosarajevo.ba iz glavnog grada Srbije. Većinu okupljenih ispred škole čine djeca.

Naš izvještač Dženan Kriještorac javlja da je ispred škole veliki broj pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, obučeni u punu opremu.

Dodao je da su rotacije su odzvanjale Beogradom kako se približavao školi.

Počinje isplata uvećanih penzija u Federaciji BiH

Počinje isplata uvećanih penzija u Federaciji BiH

Kosta K. (14) je prema evidenciji škole sudjelovao na više takmičenja iz matematike i historije, pri čemu je često dobivao pohvale. Prošle godine osvojio treće mjesto na općinskom takmičenju iz historije.

Ekipa portala Radiosarajevo ispred škole u Beogradu gdje se jutros dogodio masakr u kojem je ubijeno osam učenika i čuvar

Posted by Radio Sarajevo on Wednesday, May 3, 2023

Podsjetimo, maloljetnik, 14-godišnji učenik Kosta K., izvršio je krvavi napad na školu Vladislava Ribnikara u Beogradu, koju je i sam pohađao, a u nezapamćenom masakru poginulo je, prema posljednjim informacijama, čak devet osoba.

Ubijen je zaštitar škole, kao i osmero učenika, a još je više osoba, među kojima je i nastavnica historije, povrijeđeno.

Više o masakru u beogradskoj školi čitajte na linku OVDJE.

Ekipa portala Radiosarajevo.ba ispred škole u Beogradu gdje se jutros dogodio masakr u kojem je ubijeno osam učenika i čuvar.

Beograđani paljenjem svijeća odaju počast ubijenim u masakru

Posted by Radio Sarajevo on Wednesday, May 3, 2023

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije