Tročlanu porodicu iz Srbije u Hrvatskoj usmrtio državljanin iz BiH

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

KAKO SE ZOVE "drzavljanin BiH"!?

Odakle je...

Hugo

Odakle je... ka KAKO SE ZOVE "drzavljanin BiH"!? Kakve to veze ima? Poginuli su, izgleda, majka i 2 sina. Hoces da znas da bi bljuvao gadosti kako je jedan narod ovakav i onakav, a tvoj divan ko mehlem na ranu. Dok vas bude takvih, nema sanse za ovu zemlju. Kaznjava nas Bog, i Majka zemlja, jer ih ne postujemo, mrzimo se, unistavamo prirodu, zrak, ubijamo, gazimo, i ne ponazemo bliznjima. Pa ti pitaj ko je. Ima ih na hiljade raznih ludjaka i zlotvora.

Leone

Odakle je... ka KAKO SE ZOVE "drzavljanin BiH"!? Zove se Armin B. Zadovoljan?

PD

Tuuuugo

Kakav vam je ovo naslov!?!

Treba vas prijaviti RAK-u za potpirivanje nacionalne mrznje, ovakav naslov je za povratiti! Uredniku treba odmah dati otkaz! kakve ima veze ko je od unesrecenih u ovoj stravicnoj saobracajnoj nesreci koje nacionalnosti i odakle je?!?! Fuj!

/ Najnovije