Tragedija koja je potresla region: Dječak se objesio zbog opasnog izazova na Tik-Toku?

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

HERA

' bem ti drustvene mreze i ko ih stvori. Koliko je na Zemlji umrlo, ubijeno i osakaceno, ljudi, zena djece, zbog kojekakvih pisanija, a dno dna tipa one bube Radojke, manijaka, transvestita, prostitutki i ostalog sljama, dobilo sansu da eto i ono nesto kaze onako polupismeno. Zar se tome Toku ne moze to zabraniti?

Pro Gamer 2000 god 2021 god

djecu prebacite na najacu igricu u svijetu Counter Strike 1.6 i CS GO tu nema nervoze tolike da se ovako desava ovde se isto nerviras al jaca igrica 90&

Veteran64

Drugo diejte je umrlo u nekoliko dana!? Ima li iko iz struktura vlasti, dovoljno pametan da pokrene zabranu, blokadu ili sta vec treba napraviti da se tome stane u kraj??? Bavite se konacno necim korisnim! Necim, sto ce zaista pomoci narodu koji vas placa!

/ Najnovije