Tragedija u Srbiji: Mlada doktorica (27) preminula od posljedica COVID-a

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nisam@Robot

Andjeli neka su stobom... Tuga

.

Tuga, ali i glupost. Baš je žalosno.

?????

pa je li se vakcinisala ili nije? jedno je pričala, rekla-kazala a drugo je sta je stvarno. koliki pritisak zdravstvo, politika, mediji vrse, sve upućuje da se nakon vakcinacije stanje pogoršalo i došlo do tromba.

Pikantino

pa je li se vakcinisala ili nije? jedno je pričala, rekla-kazala a drugo je sta je stvarno. koliki pritisak zdravstvo, politika, mediji vrse, sve upućuje da se nakon vakcinacije stanje pogoršalo i došlo do tromba. ka ????? Pa nije se vakcinisala, a trombozu izaziva Covid-19 u pojedinim slucajevima.

hhh

pa je li se vakcinisala ili nije? jedno je pričala, rekla-kazala a drugo je sta je stvarno. koliki pritisak zdravstvo, politika, mediji vrse, sve upućuje da se nakon vakcinacije stanje pogoršalo i došlo do tromba. ka ????? citaj sta pise, nije se vakcinisala jer je vjerovala budalastinama da ce to uticati na njenu potencijalnu trudnocu. Da se vakcinisala, bila bi ziva.

Seljanka

Se mogla vakcinisati i bila bi ziva.

????

pa je li se vakcinisala ili nije? jedno je pričala, rekla-kazala a drugo je sta je stvarno. koliki pritisak zdravstvo, politika, mediji vrse, sve upućuje da se nakon vakcinacije stanje pogoršalo i došlo do tromba. ka ????? citaj sta pise, nije se vakcinisala jer je vjerovala budalastinama da ce to uticati na njenu potencijalnu trudnocu. Da se vakcinisala, bila bi ziva. ka hhh<< https://nultatacka.rs/lekarka-koja-je-promovisala-vakcinaciju-i-sns-umrla-od-posledica-covid-a-19-primila-i-trecu-dozu/

zataškavanje i laganje medija

prijatelji na fb koji je znaju kažu da je nakon treće booster doze krenulo sve po zlu. toliko o priči covid, zaraza i nevakcinisana.

Dezinformacije antivaksera

prijatelji na fb koji je znaju kažu da je nakon treće booster doze krenulo sve po zlu. toliko o priči covid, zaraza i nevakcinisana. ka zataškavanje i laganje medija Prijatelji na Facebooku koji su je poznavali. Ma sta kazes? E, sad znamo istinu, ako je sa FB, to ti je zastitni znak za istinu. Ovakve dezinformacije vam direktno idu na dusu, jer sirite lazi. Od vakcina se ne umire, umire se od Covid-a. A, FB je leglo dezinformacija gdje prednjace nepisme domacice. Zbog FB i slicnih dezinformacija je i umrla.

sarajka

kako god žalosno.mlada zena. žao mi je pogotovo ako se bockala. bit ce ovoga sve više.nazalost

@Dezinformacije vaksera

Nije to jedini slučaj ,ima i kod nas slučajeva gdje nakon treće doze se desi katastrofalan ishod! Sada ovi što su se vakcinisali će svim silama braniti svoj izbor ali taj izbor nije najbolji za svakoga ! A činjenica je da I covid I vakcine kod pojedinih izazivaju iste posljedice i činjenica je da vakcina ne drži dovoljno dugo zbog čega su potrebni boosteri koji će na kraju zaista dovesti stanovništvo na "zlatnu milijardu"

/ Najnovije