Tragedija: Miroslav najavio policiji da će ubiti sina i sebe pa izazvao nesreću

Radiosarajevo.ba
Tragedija: Miroslav najavio policiji da će ubiti sina i sebe pa izazvao nesreću
Miroslav Mitić (33) pokušao je ubiti sebe i sina (7) u srijedu navečer namjerno se zabivši ukradenim autom u drugi na cesti Niš - Leskovac. Dječak je, srećom, samo lakše ozlijeđen, a otac je preminuo u bolnici od zadobivenih ozljeda.

Kako Kurir saznaje od izvora bliskih Tužiteljstvu, Mitić je u srijedu navečer pozvao policiju u Nišu, gdje je živio, i rekao im da će ubiti sebe i svog sina u selu Bobište kod Leskovca.

Mitić je policajcima u telefonskom razgovoru navodno rekao: "Odvest ću sina u drugi, bolji svijet".

Policija je odmah javila i kolegama u Leskovcu koji su izašli na ulicu i pokušali ga presresti i zaustaviti. No, Mitić je vozio jako brzo, policija ga je lovila, ali on je bježao pa se namjerno, pod punim gasom, zabio u drugi auto. Prisebni vozač drugog auta, Blagoje S., na vrijeme je "cimnuo" volan i izbjegao frontalni sudar, a sam je prošao s lakšim ozljedama.

Miroslav je umro u bolnici nakon što su se ljekari dva sata borili za njegov život, a dječak je prošao samo s ogrebotinama i predan je u Centar za socijalni rad koji ga je smjestio u udomiteljsku obitelj.

"Njega je jurila policija. Nažalost, svom silinom se zabio u moj auto", rekao je Blagoje.

Kako saznaju srbijanski mediji, Mitić je bio nesretan zbog obiteljskih problema. Prije nekoliko godina napustila ga je žena i sam se brinuo o sinu, a majka dijete nije posjećivala. Osim toga imao je i dugove, a nikad se nije oporavio od ubojstva oca i brata. Njih je prije sedam godina ubio lokalni kriminalac.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije