Teška saobraćajna nesreća u Hrvatskoj: Smrtno stradala maloljetnica

0
Radiosarajevo.ba
Teška saobraćajna nesreća u Hrvatskoj: Smrtno stradala maloljetnica
Foto: Gspress.net / Prizori s mjesta teške saobraćajne nesreće kod Gospića u Hrvatskoj

U Hrvatskoj se noćas, četrdeset minuta iza ponoći, u blizini grada Gospića desila teška saobraćajna nesreća u kojoj je smrtno stradala jedna maloljetna osoba.

Vozač, 26-godišnjak s područja Otočca upravljao je ličnim automobilom registarskih oznaka iz Gospića od centra tog grada u pravcu mjesta Lički Osik, piše Index.hr.

Nepropisno je preticao i udario u lični automobil gospićkih registarskih oznaka kojim je u istom pravcu upravljao 21-godišnjak iz Gospića, a koji se nalazio u traci za skretanje ulijevo i započeo skretati ulijevo.

Čekaju se rezultati obdukcije nakon misteriozne smrti poznate srbijanske voditeljice

Čekaju se rezultati obdukcije nakon misteriozne smrti poznate srbijanske voditeljice

Od siline udarca automobil kojim je upravljao 26-godišnjak s područja Otočca se odbio i udario u hidrant i strujni električni ormar, a lokalni portali objavili su stravične prizore s mjesta saobraćajne nesreće.

Od zadobijenih povreda na mjestu događaja smrtno je stradala maloljetnica iz Otočca, putnica u ličnom automobilu kojim je upravljao 26-godišnjak dok je on teško povrijeđen i zadržan na liječenju u Općoj bolnici u Gospiću.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije