Teoretičari zavjere 'objasnili' nevrijeme u Sloveniji: Optužuju HAARP, 5G, teške metale...

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Error

***

Error

Istina je da sprava postoji a da li je zloupotrebljenja to ne znam.sve je moguce.tesla je bio veliki covjek ispred vremena i da se njegov rad koristi onako kako ga je zamislio civilizacija bi bila upravo to.na zalost znamo sta se desilo i ko se dokopa svega toga.5 g mrezom razaraju um da ! to moze samo slijepac da ne vidi.ocigledno je i struja na struju ne ide.ne moze SVE biti teorija zavjere.i na kraju koliko smo spremni dati prirodi fa bi nam uzvratila dobro vidimo iz svoje okoline koliko se brinemo za nju.ko cisti korita zadto se gradi blizu vodotoka sjeku sume ne lice drveca itd trovanje hrane zaprasivanjem unistavanje lanaca ishrane itd Prema tome istina se vidi ko hoce da vidi

I

Uvijek se ispostavi da su teoretičarii zavjere uvijek u pravu samo na snazi je klimatski geoinzinjering

Da nije ¨teoreticara zavjere¨, vi mejnstrimasi

biste jos uvijek vjerovali da je covid vakcina kao melem, ljekovite trave itd... Treba preinacit narodnu poslovicu glup ko tocak u glup ko mejnstrimas.

/ Najnovije