Sutra se otvara Pelješki most, najveći infrastrukturni projekt financiran novcem

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tuner

Dnovinar je naslovom dao do znanja da je najveci infrastrukturni prijekat do sada na planeti. Dnovinaru vidis li sta pises?

Tuner

Dnovinaru ispravan naslov ti je na indexu hr a ima nastavak ‘… novcem evropske unije u hrvatskij’

Panzer

Sutra poslije današnji demonstracija zvat Sejdu da dodje na otvaranje i slobodnim stilom laste skočiti sa mosta da se otrijezni!

ccc

financiran? na bosanskom je finansiran :)

Medi

Pelješki most se otvara za 2 dana, na prvi prolazi prvi hrvatski el.automobil, novog hrvatskog Tesle, Mate Rimca: NEVERA! Ruska agresija i visoke cene i turizam koji ruši sve rekorde i uvođenje evra, dižu hrvatski BDP za čak 5 mlrd. E, nikada ga neće stići A.V. Kuje se hrvatski evro sa likom hrvatskog izumitelja Tele, za kojeg više neće biti rasprve čiji je, jer ceo svet će to da vidi u svojim rukama, turisti će kovanice odneti po celom svetu! Srbija neće zatvorit poglavlja 26 i 23 sve dok ne prizna da je i srpaki jezik hrvatski i dok ne makne ime hrvatskog izumitelja Tesle sa aerodroma. Toliko godina mržnje, toliko bolesnog svojatanja i propagande, a na kraju Tesla hrvatski izumitelj i hrvatski brend i na hrvatskom evru. Zato jer u EU nema svojatanja tuđeg. Bar je to pitanje sada rešeno....idemo dalje. Duplo veće plate i penzije, za 7 mlrd. E veći bedepe a ne da ga stigo, ulazak u evrozonu, u Šengen, plate na jesen idu na 1100 evra i stižu Slovence....o tome se u Srbiji ne sme pisati?

307 Alka 27 Oluja

Za 9 dana je slavlje 27 godišnjice maestralne Oluje!

Seeejdooo, dodji na proslavu!

;-)........

Na ...cemu??

financiran? na bosanskom je finansiran :) ka ccc

Duško Dugouško

Pelješki most je među 10 najvećih ifrastrukturnih projekata (mostova) na svijetu u zadnjih 10 godina. 7 od njih je u Kini bilo sagrađeno. Ono što Bog nije stvorio, prepustio je ljudskom umu i Pelješki most je jedan mali dio toga. Ponosan sam , slobodno mogu reći, na kolegu Pipenbahera. Sjećam se ga kao mladog i zelenog, a jučer ga slušam u jednom intervjuu...u kakvog je samo velikana izrastao. Hvala Bogu na tome. Naše je samo učiti, raditi i graditi, ionako je sve u Božjim rukama. Pomaže kad god smo u prilici, ako smo na pravom putu. Samo tada možete računati na uspjeh. Ljenčuge, lažovi i sitne duše na kraju su ipak gubitnici. Gledam i vidim.

Duško Dugouško

PS: Sve što sam napisao važi i za političare i narode. Nikada u povijesti se neije dogodilo da je loša namjera (što bi muslimani rekli-nijet) bila nagrađena. Na kraju su takvi uvijek bili gubitnici. Ponekad se to desi sa odmakom vremna, a šta je naše vrijeme u usporedbi sa vječnošću. Što bi naš čovjek rekao: na kraju se novci broje.

Duško Dugouško

PS2: Ponekad imam napad iskrenosti, a ovo je taj slučaj. :))

Леми

Новцем?! Стварно? Никада не бих рекао! Који интелектуални гигант од новинара!

/ Najnovije