Supruga predsjednika Hrvatske prolazi kroz najteže dane: Zoran joj najveća podrška

6
Radiosarajevo.ba
Supruga predsjednika Hrvatske prolazi kroz najteže dane: Zoran joj najveća podrška
Radiosarajevo.ba / Sanja Musić Milanović

Prije četiri dana iz Ureda predsjednika Zorana Milanovića stigla je obavijest kako je predsjednik imao smrtni slučaj u obitelji, zbog čega je odgodio sudjelovanje na obilježavanju 32. godišnjice osnivanja 101. bosansko-brodske brigade Hrvatskog vijeća obrane u Slavonskom Brodu.

Iako službeno nije nigdje priopćeno, već tada su mediji pisali da je u 83. godini preminuo otac njegove supruge Sanje Musić Milanović. Prije toga Milanović je sa suprugom prisustvovao na humanitarnom 'Liječničkom balu'.

Na sprovodu su bili i Stjepan Mesić, Ljubo Ćesić Rojs, Mirando Mrsić, Siniša Varga, Zvonko Kusić i Igor Dragovan, a Milanović je održao govor.

Važno upozorenje: U ovom dijelu BiH očekuje se grad

Važno upozorenje: U ovom dijelu BiH očekuje se grad

Ljubavna priča hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića i prve dame Sanje Musić Milanović počela je prije više od 30 godina. Par se upoznao na proslavi Nove godine 1991., a ljubav je brzo planula te su već sedam dana kasnije započeli vezu koja traje do danas.

Ona je tad bila studentica medicine, a on diplomirani pravnik. Vjenčali su se 1994., godinu nakon što je Milanović postao pomoćnik ministra u Ministarstvu vanjskih poslova. 1996. Zoran Milanović imenovan je za savjetnika u hrvatskoj misiji prin NATO-u i EU pa su se preselili u Bruxelles.

Plenković objavio da će Sabor uskoro biti raspušten, poznato i kada će se održati izbore

Plenković objavio da će Sabor uskoro biti raspušten, poznato i kada će se održati izbore

Sanja je također bila posvećena karijeri te je 2010. doktorirala na Medicinskom fakultetu u Zagrebu. Do 2011. radila je na fakultetu, a zatim kao epidemiologinja na Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo Andrija Štampar. U javnosti je poznata i po promoviranju zdravog načina života, zbog čega je više puta gostovala na dnevnicima nacionalnih televizija.

Za razliku od brojnih prvih dama, Sanja se nije odrekla svoje karijere, no uvijek je čvrsto stajala uz svog supruga i podržavala njegovu želju da se probija u politici. U ranijem intervjuu za Story.hr rekla je da joj uloga prve dame ne pada teško.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (6)

/ Povezano

/ Najnovije